Reduceri!

Bufet Ruegena, alb, 145x35x85 cm

325.00 lei

-50%

Parte superioara bufet alb

Spatiul de depozitare din casa este permanent o problema  iar o solutie foarte buna in acest sens este reprezentata de corpurile de mobilier suspendate. Acestea nu ocupa loc la nivelul pardoselii si pot fi o varianta extrem de practica si de eficienta, mai ales atunci cand ai o suprafata mica. Partea superioara de bufet Ruegena este solutia ideala ce imbina utilitatea unei piese de mobilier cu designul atractiv.

Caracteristici: 
Poate fi montat la sol sau suspendat pe perete.
Dimensiuni: 145x35x85 cm.
Material: lemn masiv de pin, insertie sticla.
Culoare: alb.
Manere metalice.

În stoc

Parte superioara bufet alb

Spatiul de depozitare din casa este permanent o problema  iar o solutie foarte buna in acest sens este reprezentata de corpurile de mobilier suspendate. Acestea nu ocupa loc la nivelul pardoselii si pot fi o varianta extrem de practica si de eficienta, mai ales atunci cand ai o suprafata mica

Bufet alb

Bufetul Ruegena este solutia ideala ce imbina utilitatea unei piese de mobilier cu designul atractiv.Are dimensiuni accesibile ce ii permit sa fie amplasat cu usurinta acolo unde va este necesar. Il puteti plasa in living sau dormitor. Rafturile sunt spatioase, iar obiectele depozitate vor fi in siguranta. Culoarea alb ii permite sa faca ÔÇťechipa bunaÔÇŁ cu celelalte piese de mobilier prezente in incapere. Are un design elegant si cu siguranta nu va trece neobservat. Fiind un corp de mobilier suspendat nu ocupa loc pe pardoseala si va puteti igieniza spatiul eficient. Tine departe de ochii curiosilor obiectele pe care nu le doriti la vedere. Va puteti plasa pe acest bufet fotografii de familie alaturi de cei dragi. Veti crea un colt primitor si incarcat de emotie.

Caracteristici: 

Dimensiuni: 145x35x85 cm.
Material: lemn masiv de pin, insertie sticla.
Culoare: alb.
Manere metalice.