Canapea extensibila Chillax, antracit

2,675.00 lei

Stoc epuizat

Canapeaua extensibila Chillax va aduce un plus de confort pentru interiorul t─âu. Canapeaua se poate transforma intr-o clipa intr-un pat, sustinuta de picioare metalice pliabile. Exista un buzunar in exteriorul cotierei pe care il po╚Ťi folosi ca spa╚Ťiu practic de depozitare.

Canapea extensibila antracit

Canapeaua este piesa de mobilier care poate transforma decorul livingului tau intr-unul spectaculos. Este elementul care completeaza imaginea de ansamblu. Este recomandat sa nu faci compromisuri cand vine vorba despre calitatea canapelei. Este un produs pe care nu il vei schimba frecvent si merita sa investesti intr-un produs calitativ. Canapeaua trebuie sa intruneasca mai multe calitati pentru a fi alegerea ideala. Trebuie sa fie versatila, confortabila, cu un spatiu generos si cu o culoare ce se poate integra cu usurinta in decor alaturi de celelalte piese de mobilier. Daca mai este si extensibila este un atuu. Atunci cand ai oaspeti se poate transforma intr-un pat confortabil.

O canapea extensibila antracit va va scapa de grija spatiului suplimentar atunci cand aveti oaspeti. Canapeaua extensibila Chillax va aduce un plus de confort pentru interiorul t─âu. Se poate transforma intr-o clipa intr-un pat, sustinuta de picioare metalice pliabile. Exista un buzunar in exteriorul cotierei pe care il po╚Ťi folosi ca spa╚Ťiu practic de depozitare. Are dimensiuni generoase si va va rasfata printr-un sezut moale la atingere si confortabil.

Caracteristici

Dimensiuni

  • Lungime: 219 cm.
  • Latime: 83 cm.
  • Inaltime: 83 cm.
  • Inaltime sezut: 43 cm.
  • Dimensiune pat: 189cm x 96cm.

Material: tesatura poliester.

Culoare: antracit.