Casca moto BHR 94130, negru mat, marime L

229.00 lei

Casca moto BHR 94130, negru mat, marime L

CASCA DEMI-JET PRACTICA SI Usoara: BHR 803 SIMPLY, cu aspectul captivant tipic unei casti de epoca, este un demi-jet practic si functional, ideal pentru utilizarea de zi cu zi. Datorita greutatii reduse de doar 1000gr (+ -50gr), casca noastra este deosebit de usoara si confortabila in timpul conducerii. Cu dimensiunile ideale pentru a fi depozitat sub sa, 803 SIMPLY este alegerea perfecta pentru excursiile dumneavoastra in oras!
Simplitatea este elementul distinctiv al castii noastre demi-jet. In stilul nostru 803 SIMPLY si bunul gust se unesc in simplitate pentru a da viata unei casti de scuter frumoase, functionale si in acelasi timp sigure.
Casca are tampoane detasabile pentru obraji pentru spalare si curatare usoara. Tesatura interna este, de asemenea, hipoalergenica si confortabila.
stilul si siguranta la BHR merg mana in mana! De fapt, castile noastre de scuter BHR 803 SIMPLY au aprobarea ECE 22.05 E1. Casca de motocicleta este echipata cu o inchidere micrometrica practica, sigura si functionala, usor de manevrat chiar si cu manusi.
Impulsati de aceeasi pasiune pentru lumea motocicletelor ca si clientii nostri, folosim tehnologii avansate pentru a oferi casti care respecta cele mai inalte standarde de siguranta si calitate fara a neglija niciodata designul.

În stoc