Casca moto BHR Demi Jet Line One 801, rosu, marime XL

250.00 lei

BHR 801 One Jet Helmet801 One este o carcasa de casca Demi-jet, care a fost dezvoltata pana la cel mai mic detaliu, are puterea dimensiunii minime, fara a sacrifica calitatea si siguranta. Fabricat cu vizor anti-zgarieturi si material interior antialergic detasabil. Disponibil intr-o varietate de culori si grafica diferita pentru a satisface nevoile adolescentilor, adultilor si fetelor. Greutate: 1050g. Material: antialergic. Vizor, rezistent la zgarieturi. Inchidere: micrometrica

Stoc epuizat

Casca moto BHR Demi Jet Line One 801, rosu, marime XL

BHR 801 One Jet Helmet 801 One este o carcasa de casca Demi-jet, care a fost dezvoltata pana la cel mai mic detaliu, are puterea dimensiunii minime, fara a sacrifica calitatea si siguranta. Fabricat cu vizor anti-zgarieturi si material interior antialergic detasabil. Disponibil intr-o varietate de culori si grafica diferita pentru a satisface nevoile adolescentilor, adultilor si fetelor. Greutate: 1050g. Material: antialergic. Vizor, rezistent la zgarieturi. Inchidere: micrometrica.

Casca este unul dintre elementele cele mai importante din intreg echipamentul moto. Contribuie in mod definitoriu la siguranta si confortul utilizatorului.