Casca moto integrala MT Streetfighter SV Twin negru-portocaliu M

500.00 lei

Casca moto integrala negru-portocaliu M

Va place libertatea pe care motocicletele o ofera si chiar acum v-ati cumparat o motocicleta. Acum tot ce trebuie sa faceti este de a alege echipamente moto de incredere si sa va bucurati de conducerea motocicletei. Ati facut o lista cu cele mai necesare echipamente, dar cand vine vorba de alegerea unei casti moto, se dovedeste ca varietatea lor este atat de mare ca nu aveti nicio idee cum sa alegeti.

Casca noastra MT Streetfighter SV Twin este realizata din policarbonat cu tehnologie HIRP cu polimeri de inalta densitate si fara griji. Designul este, fara indoiala, elementul care distinge cel mai mult acest produs cu linii futuriste, care in urma cu ceva timp domina lumea off-road-ului. Interioarele sunt realizate din microfibra hipoalergenica si sunt complet detasabile si lavabile. Inchiderea este incredintata unui excelent sistem micrometric pentru a-i imbunatati fiabilitatea. Interioare accesibile si lavabile.

Caracteristici

Marca: MT Helmets
Model: TR902XSV
Marime: M
Greutate: 1.3 kg
Dimensiune: 34.4 x 27 x 26.4 cm

Stoc epuizat

Casca moto integrala negru-portocaliu M

Va place libertatea pe care motocicletele o ofera si chiar acum v-ati cumparat o motocicleta. Acum tot ce trebuie sa faceti este de a alege echipamente moto de incredere si sa va bucurati de conducerea motocicletei. Ati facut o lista cu cele mai necesare echipamente, dar cand vine vorba de alegerea unei casti moto, se dovedeste ca varietatea lor este atat de mare ca nu aveti nicio idee cum sa alegeti.Alegerea unei casti nu este usoara. Optiunile sunt extrem de multe si acest lucru poate fi foarte confuz, dar daca aveti putina rabdare si doriti sa va informati, cu siguranta puteti sa va descurcati.

Daca acum intrati in lumea motocicletelor, o casca certificata din policarbonat ar fi perfecta. Cu toate acestea, daca aveti mai multa experienta, ar fi mai bine sa cheltuiti mai multi bani si sa cumparati o casca mai scumpa care un nivel inalt de protectie.Este de neconceput ca un motociclist să pornească la drum fără echipamentul complet, iar nepurtarea căștii de protecție este sancționată de Codul Rutier. Contravenția se încadrează în clasa I de sancțiuni și atrage după sine acordarea a două sau trei puncte de amendă.

Casca moto integrala negru-portocaliu M

Casca noastra MT Streetfighter SV Twin este realizata din policarbonat cu tehnologie HIRP cu polimeri de inalta densitate si fara griji. Designul este, fara indoiala, elementul care distinge cel mai mult acest produs cu linii futuriste, care domina lumea off-road-ului. Interioarele sunt realizate din microfibra hipoalergenica si sunt complet detasabile si lavabile. Inchiderea este incredintata unui excelent sistem micrometric pentru a-i imbunatati fiabilitatea. Interioare accesibile si lavabile.Odată ce te-ai asigurat că ai posibilitatea de a alege dintre modele care să îți garanteze o protecție corespunzătoare, poți trece la a “savura” o plimbare in aer liber.

Caracteristici

Marca: MT Helmets
Model: TR902XSV
Marime: M
Greutate: 1.3 kg
Dimensiune: 34.4 x 27 x 26.4 cm