Casca moto modulara Carrarmato AMX 910, L, negru opac

420.00 lei

Stoc epuizat

Casca prezinta mici imperfectiuni de ordin estetic, in unele zone culoarea fiind matuita. Produsul este nou, nefolosit.

Despre acest articol:
Certificare ECE legala rutiera: Datorita manoperei sale de inalta calitate, casca indeplineste toate reglementarile UNECE si poarta sigiliul ECE, este aprobata pentru tot traficul rutier european (sub rezerva legislatiei locale).
Inchidere rapida Click-n-Secure: Casca are un dispozitiv de inchidere rapida Click-n-Secure pentru operare cu o singura mana, care o face usor de deschis si de inchidere chiar si atunci cand purtati manusi.
Senzatie de purtare perfecta: captuseala interioara este antibacteriana, partial detasabila si lavabila, previne mirosurile si asigura o compatibilitate usoara a pielii chiar si in caz de alergii. Datorita captuselii sale, casca se potriveste confortabil cu propria forma a capului.
Dimensiuni si greutate: Produsul cantareste doar 1550 grame (+/- 50 g) si este disponibil in marimile XS – XL (53 – 62 cm). Pentru a gasi marimea potrivita, masurati circumferinta capului in cel mai larg punct de deasupra urechilor.
Sistem Easy-breathe: Sistemul de ventilatie Easy-breathe asigura controlul optim al temperaturii castii. Lacul este rezistent la UV si rezistent la zgarieturi.