Casca moto Soxon SP325 Mono albastru marime L

298.00 lei

Casca moto Soxon SP325 Mono albastru marime L

O casca moto reprezinta un accesoriu obligatoriu pentru cei care conduc motociclete pe drumurile publice. Un astfel de obiect te poate proteja in diverse situatii si in special in cazul unui accident nedorit, putandu-ti salva viata.

Casca noastra Soxon SP325 este proiectata de Nuredin Verstandig, fondatorul marcii germane de casti SOXON, combina protectia certificata ECE cu o nota clasica de design italian, la un pret excelent. Carcasa din polimer termic ofera o protectie fiabila si permite un nivel exceptional de scazut de greutate ceea ce imbunatateste considerabil confortul.Vizorul de vant rezistent la zgarieturi ofera o protectie optima impotriva prafului, insectelor si intemperiilor.Captuseala interioara este partial detasabila si lavabila, ofera o senzatie foarte placuta datorita formei sale tridimensionale a capului.De asemenea, casca are o inchidere click-n-secure, care poate fi folosita cu o singura mana, astfel incat poate fi deschisa si inchisa cu usurinta cu si fara manusi.

Stoc epuizat

Casca moto Soxon SP325 Mono albastru marime L

O casca moto reprezinta un accesoriu obligatoriu pentru cei care conduc motociclete pe drumurile publice. Un astfel de obiect te poate proteja in diverse situatii si in special in cazul unui accident nedorit, putandu-ti salva viata.Indiferent daca esti incepator sau avansat, in ceea ce priveste condusul unei motociclete, trebuie sa stii ca o casca moto iti poate oferi o calatorie in siguranta si o protectie adecvata pe doua roti.Este de neconceput ca un motociclist să pornească la drum fără echipamentul complet, iar nepurtarea căștii de protecție este sancționată de Codul Rutier.

Casca moto Soxon SP325 Mono albastru marime L

Casca noastra Soxon SP325 este proiectata de Nuredin Verstandig, fondatorul marcii germane de casti SOXON. Combina protectia certificata ECE cu o nota clasica de design italian, la un pret excelent. Carcasa din polimer termic ofera o protectie fiabila si permite un nivel exceptional de scazut de greutate ceea ce imbunatateste considerabil confortul.

Vizorul de vant rezistent la zgarieturi ofera o protectie optima impotriva prafului, insectelor si intemperiilor.

Captuseala interioara este partial detasabila si lavabila, ofera o senzatie foarte placuta datorita formei sale tridimensionale a capului.

De asemenea, casca are o inchidere click-n-secure, care poate fi folosita cu o singura mana, astfel incat poate fi deschisa si inchisa cu usurinta cu si fara manusi.