Casca moto Soxon SP325 Mono albastru marime S

298.00 lei

Casca moto Soxon SP325 Mono albastru marime S

Dacă ești un entuziast al călătoritului pe două roți, mai precis pe motocicletă, cu siguranță ești conștient de necesitatea unei căști de protecție potrivite. În prezent o cască de motocicletă este ușor de găsit la un preț bun, deci nu îți poți permite să călătorești fără.

Casca noastra Soxon SP325 este proiectata de Nuredin Verstandig, fondatorul marcii germane de casti SOXON. Combina protectia certificata ECE cu o nota clasica de design italian, la un pret excelent. Carcasa din polimer termic ofera o protectie fiabila si permite un nivel exceptional de scazut . greutate, ceea ce imbunatateste considerabil confortul.Vizorul de vant rezistent la zgarieturi ofera o protectie optima impotriva prafului, insectelor si intemperiilor.Captuseala interioara este partial detasabila si lavabila, ofera o senzatie foarte placuta datorita formei sale tridimensionale a capului.De asemenea, casca are o inchidere click-n-secure, care poate fi folosita cu o singura mana, astfel incat poate fi deschisa si inchisa cu usurinta cu si fara manusi.

În stoc

Casca moto Soxon SP325 Mono albastru marime S

Dacă ești un entuziast al călătoritului pe două roți, mai precis pe motocicletă, cu siguranță ești conștient de necesitatea unei căști de protecție potrivite. În prezent o cască de motocicletă este ușor de găsit la un preț bun. Este de neconceput ca un motociclist să pornească la drum fără echipamentul complet. Nepurtarea căștii de protecție este sancționată de Codul Rutier.

Casca moto Soxon SP325 Mono albastru marime S

Casca noastra Soxon SP325 este proiectata de Nuredin Verstandig, fondatorul marcii germane de casti SOXON. Combina protectia certificata ECE cu o nota clasica de design italian, la un pret excelent.

Carcasa din polimer termic ofera o protectie fiabila si permite un nivel exceptional de scazut . greutate, ceea ce imbunatateste considerabil confortul.Vizorul de vant rezistent la zgarieturi ofera o protectie optima impotriva prafului, insectelor si intemperiilor.Captuseala interioara este partial detasabila si lavabila, ofera o senzatie foarte placuta datorita formei sale tridimensionale a capului.De asemenea, casca are o inchidere click-n-secure, care poate fi folosita cu o singura mana, astfel incat poate fi deschisa si inchisa cu usurinta cu si fara manusi.

Mersul pe motocicletă poate să fie foarte practic și chiar distractiv sau relaxant. Arunca o privire pe gama noastra variata de casti. Nu te vom dezamagi!