Casca moto Soxon SP325 Mono albastru marime XS

298.00 lei

Casca moto Soxon SP325 Mono albastru marime XS

Va place libertatea pe care motocicletele o ofera si chiar acum v-ati cumparat o motocicleta ? Acum tot ce trebuie sa faceti este sa va alegeti echipamentele moto de incredere si sa va bucurati de conducerea motocicletei.

Casca moto Soxon SP325 Mono albastru marime XS

Casca noastra Soxon  SP325 este proiectata de Nuredin Verstandig, fondatorul marcii germane de casti SOXON. Combina protectia certificata ECE cu o nota clasica de design italian, la un pret excelent. Carcasa din polimer termic ofera o protectie fiabila si permite un nivel exceptional de scazut de greutate, ceea ce imbunatateste considerabil confortul.Vizorul de vant rezistent la zgarieturi ofera o protectie optima impotriva prafului, insectelor si intemperiilor.Captuseala interioara este partial detasabila si lavabila, ofera o senzatie foarte placuta datorita formei sale tridimensionale a capului. De asemenea, casca are o inchidere click-n-secure, care poate fi folosita cu o singura mana, astfel incat poate fi deschisa si inchisa cu usurinta cu si fara manusi.

Stoc epuizat

Casca moto Soxon SP325 Mono albastru marime XS

Va place libertatea pe care motocicletele o ofera si chiar acum v-ati cumparat o motocicleta ? Acum tot ce trebuie sa faceti este sa va alegeti echipamentele moto de incredere si sa va bucurati de conducerea motocicletei. O casca moto reprezinta un accesoriu obligatoriu pentru cei care conduc motociclete pe drumurile publice. Un astfel de obiect te poate proteja in diverse situatii si in special in cazul unui accident. O casca moto iti poate oferi o calatorie in siguranta si o protectie adecvata pe doua roti.

Casca moto Soxon SP325 Mono albastru marime XS

Casca noastra Soxon  SP325 este proiectata de Nuredin Verstandig, fondatorul marcii germane de casti SOXON. Combina protectia certificata ECE cu o nota clasica de design italian, la un pret excelent.

Carcasa din polimer termic ofera o protectie fiabila si permite un nivel exceptional de scazut de greutate, ceea ce imbunatateste considerabil confortul.

Vizorul de vant rezistent la zgarieturi ofera o protectie optima impotriva prafului, insectelor si intemperiilor.

Captuseala interioara este partial detasabila si lavabila, ofera o senzatie foarte placuta datorita formei sale tridimensionale a capului. De asemenea, casca are o inchidere click-n-secure, care poate fi folosita cu o singura mana, astfel incat poate fi deschisa si inchisa cu usurinta cu si fara manusi.