Casca moto Yema YM627, negru mat, marime M

325.00 lei

Casca de motocicleta profesionala: Indeplineste si depaseste standardul ECE22.05. Design atractiv cu multe functii suplimentare. Exact ceea ce ai nevoie pentru motocicleta ta, enduro, quad, snowmobil etc. Potrivit pentru barbati si femei.
Materiale de inalta calitate: carcasa exterioara aerodinamica ABS, carcasa interioara EPS, barbie intarita cu dispozitiv de fixare cu eliberare rapida.
Sistem de vizor dublu: Comutator glisant usor de utilizat pentru extinderea rapida a parasolarului. Usor de inlocuit parasolarul fara unelte suplimentare. Design aerodinamic pentru a reduce zgomotul fluxului de aer. Parasolar integrat, extensibil. Reglare usoara a vizierei, parasolarului si a sistemului de ventilatie cu manusi.Anti-zgarieturi si rezistent la UV.Pastrati o vedere de ansamblu clara in zilele insorite.
Sistem de ventilatie: Deschideri de admisie si iesire reglabile pentru a crea o circulatie constanta si optima a aerului pentru o experienta de condus confortabila, cu o vedere clara Reglati usor vizorul, parasolarul si sistemul de ventilatie cu manusi.
Captuseala interioara confortabila: captuseala interioara complet detasabila si lavabila pentru a mentine casca curata, proaspata si fara mirosuri.
Marime :M

Stoc epuizat