Clementoni Montessori – Socotiti pana la 10 – joc educational, 3 ani +

12.00 lei

Clementoni Montessori – Socotiti pana la 10 – joc educational, 3 ani +

Un joc inspirat de o activitate Montessori numita „prietenii lui 10”, pentru a invata cum sa numere pana la 10 si sa faci primele adunari simple
Setul contine: 11 cartonase in forma de mana de numarat cu degetele, 12 cartonase cu cantitati, 12 cartonase cu numere, 11 cartonase „prieteni din 10”, un cartonas maxi pentru adunari.
La inceput copilul este invitat sa combine placile de mana, placile de cantitate si simbolurile numerice, pentru a invata cum sa numere pana la 10.
Apoi, datorita cartilor „prieteni ai 10”, se poate distra cautand toate combinatiile de cantitati care insumeaza 10; astfel el va fi indrumat spontan sa efectueze primele completari simple
Varsta recomandata: + 3 ani. Fabricat in Italia.

Prin intermediul jocului, copilul incepe sa se familiarizeze cu conceptele de baza ale aritmeticii.

Prin intermediul jocurilor simple de combinare, el invata semnificatia si valoarea numerelor si a cantitatilor. Jocurile distractive, impartite pe niveluri de dificultate, ajuta copilul sa invete cu usurinta numerele de la 1 la 10, sa recunoasca relationarea numerica si cantitativa, dezvoltandu-si in acelasi timp spiritul de observatie si logica.

Stoc epuizat