Coltar reversibil Copenhaga

4,700.00 lei

Acest coltar intruchipeaza functionalitatea, eleganta si manopera de calitate. Designul sau minimalist isi regaseste locul in orice amenajare. Dispune de un sezlong de colt reversibil, ceea ce inseamna ca ii puteti modifica pozitia ori de cate ori viziunea asupra decorului se schimba.

Caracteristici

Dimensiuni

  • Lungime: 219 cm
  • Latime: 150 cm
  • Inaltime: 80 cm
  • Inaltime sezut: 42 cm

Material: tesatura poliester
Orientare colt: REVERSIBIL
Culoare: verde smarald

În stoc

Coltar reversibil

Daca iti doresti un decor spectaculos in living o canapea sau un coltar iti pot indeplini dorinta.Canapeaua reprezinta o piesa de mobilier esentiala in orice living, asa ca, inainte de a o achizitiona, trebuie sa te asiguri ca alegi modelul potrivit din toate punctele de vedere. Pe langa partea estetica o canapea sau un coltar trebuie sa indeplineasca si alte criterii. Trebuie sa fie versatila, spatioasa, confortabila si sa aiba o culoare care sa se integreze usor  in decor alaturi de celelalte piese de mobilier. Exista o varietate de modele din care poti alege ceea ce ti se potriveste. Daca mai este si extensibila iti va fi de un real ajutor atunci cand ai oaspeti.

Coltar reversibil

Acest coltar intruchipeaza functionalitatea, eleganta si manopera de calitate. Designul sau minimalist isi regaseste locul in orice amenajare. Dispune de un sezlong de colt reversibil, ceea ce inseamna ca ii puteti modifica pozitia ori de cate ori viziunea asupra decorului se schimba. Materialul din care este realizat este moale si catifelat la atingere, iar sezutul este confortabil. Culoarea verde smarald ii va permite sa fie o nota distincta in designul interior al livingului. Este prevazut cu picioruse astfel va asigura o mai buna ventilare a spatiului. In acelasi timp veti face curatenie mult mai usor fara sa fiti nevoiti sa ridicati coltarul de fiecare data.

Caracteristici

Dimensiuni

  • Lungime: 219 cm
  • Latime: 150 cm
  • Inaltime: 80 cm
  • Inaltime sezut: 42 cm

Material: tesatura poliester
Orientare colt: REVERSIBIL
Culoare: verde smarald