Reduceri!

Corp suspendat cu 3 usi, maro, 130x90x30 cm

550.00 lei

-21%

Aceasta colectie clasica si eleganta de stejar rustic va adauga o senzatie traditionala oricarei incaperi. Cu o gama de dulapuri si biblioteci bine concepute, aceste piese frumos finisate reprezinta un plus excelent pentru orice casa.

În stoc

Corp suspendat cu 3 usi

Spatiul de depozitare este mereu o problema reala, iar o solutie foarte buna in acest sens este reprezentata de corpurile de mobilier suspendate. Acestea nu ocupa loc la nivelul pardoselii si pot fi o varianta extrem de practica si de eficienta, mai ales atunci cand ai o suprafata mica. Aceste piese de mobilier sunt foarte versatile, fiind disponibile si in modele potrivite pentru dormitor sau pentru camera copilului. Fiind prinse in perete cu suruburi, corpurile suspendate sunt potrivite pentru a depozita diverse obiecte necesare in casa.

Daca ai un perete ce pare lipsit de viata si culoare si nu stii cum l-ai putea anima noi iti oferim solutia: un corp suspendat cu 3 usi. Aceasta colectie clasica si eleganta de stejar rustic va adauga o senzatie traditionala oricarei incaperi. Cu o gama de dulapuri si biblioteci bine concepute, aceste piese frumos finisate reprezinta un plus excelent pentru orice casa. Este realizat din materiale de calitate durabile in timp. Culoarea maro ii va permite sa se asocieze cu usurinta in cromatica incaperii. Puteti depozita suveniruri, obiecte decorative sau fotogtafii cu cei dragi. Lemnul va va duce cu gandul la un colt de natura linistitor si la aerul proaspat ce rasfata simturile.

Caracteristici

Dimensiuni: 130x90x30 cm

Culoare: maro