Reduceri!

Cos de depozitare cu cadru metalic si capac, gri

Pre╚Ťul ini╚Ťial a fost: 17.85 lei.Pre╚Ťul curent este: 17.00 lei.

-5%

În stoc

Cos de depozitare cu cadru metalic si capac

Aveti nevoie de un ajutor practic pentru mai multa ordine in casa? Cosul de depozitare flexibil cu capac Scandi este ideal pentru depozitarea produselor de ingrijire, oglinzi si perii, agrafe de par, sosete si articole mici de uz casnic.  Cosul patrat din plastic cu aspect tesut este stabilizat de un cadru de fier si poate fi folosit in baie sau dormitor, in dulap, pe masa sau pe raft. Capacul, cu balamale din doua parti,  protejeaza continutul de praf si de privirile indiscrete.

Caracteristici
Dimensiuni: aproximativ 19 x 9 x 14 cm

Capacitate: aproximativ 1,5 l,

Greutate: aproximativ 209 g

Cos de depozitare cu cadru metalic si capac

Cu totii ne plangem adesea de lipsa spatiului. Fie ca vorbim de locul de munca, locuinta personala sau garaj, avem permanent impresia ca spatiul se restrange si nu avem loc pentru toate acele lucruri esentiale. Din acest considerent avem nevoie de cutii sau cosuri de depozitare. De cele mai multe ori, folosim cutii de carton, care sunt o solu┼úie ideal─â pe termen scurt, fiind potrivite mai degrab─â pentru transport dec├ót pentru depozitare pe termen lung a c─âr┼úilor, hainelor, ornamentelor ┼či a┼ča mai departe. Cutiile cu capac si cosurile sunt realizate din materiale rezistente si vor fi varianta ideala pentru a aerisi un spatiu care parea sufocant.

Cos de depozitare cu cadru metalic si capac

Aveti nevoie de un ajutor practic pentru mai multa ordine in casa? Cosul de depozitare flexibil cu capac Scandi este ideal pentru depozitarea produselor de ingrijire, oglinzi si perii, agrafe de par, sosete si articole mici de uz casnic.  Cosul patrat din plastic cu aspect tesut este stabilizat de un cadru de fier. Poate fi folosit in baie sau dormitor, in dulap, pe masa sau pe raft. Capacul, cu balamale din doua parti,  protejeaza continutul de praf si de privirile indiscrete.

Caracteristici
Dimensiuni: aproximativ 19 x 9 x 14 cm

Capacitate: aproximativ 1,5 l,

Greutate: aproximativ 209 g