Your Cart

🚚 Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 350 lei

Vânzări B2B/Angro

 - 
English
 - 
en
Hungarian
 - 
hu
Romanian
 - 
ro

Cumparaturi in siguranta

Cumpărături în siguranță

Site-ul cassatex.ro deține un certificat SSL pentru a te asigura că vei cumpăra în condiții de deplină siguranță.

SSL (Secure Sockets Layer) și TLS sunt protocoale standard care au rolul de a cripta comunicarea dintre utilizatori și site-ul care are instalat un astfel de certificat.

Certificatul nostru securizează schimbul de informații dintre user și browser, schimburi ce pot fi informații despre carduri bancare sau orice alte date private.

Astfel, datele transmise de către dumneavoastră către site-ul nostru sunt criptate, ceea ce previne interceptarea datelor pe traseul transmisiei.

Acest certificat vă oferă siguranța că autentificarea pe site este securizată, la fel că și orice altă activitate pe care o aveți pe site. O informație odată criptată, poate fi decriptată doar de serverul căruia i se adresează. Utilizarea certificatului poate fi verificată cu ușurință deoarece lângă link apare un mic lacăt.

De asemenea, o adresă securizată prin SSL începe cu https și nu cu http.

Notă: în cazul plăților cu cardul online, plata se face prin intermediul partenerului nostru MobilPay. Astfel noi nu avem contact cu datele dumneavoastră de plată.

Introducerea datelor personale pentru comenzi sau realizarea unui cont nou pe site-ul nostru este o activitate protejată, criptată, pentru că dumneavoastră să puteți cumpăra în siguranță produsele noastre.

CASSATEX se va asigura că livrarea se realizează în bune condiții și în deplină confidențialitate la adresa indicată de către dvs. CASSATEX are grijă că, odată finalizată comanda, produsele să fie pregătite și împachetate cu atenție înainte de expediere.