Cutie de depozitare cu capac, verde, 15 L

35.00 lei

Cutie de depozitare cu capac verde

Cutia universala este realizata din plastic rezistent. Este prevazuta cu un capac colorat. Va fi de un real ajutor in organizarea spatiului si mentinerea lui in ordine.

Caracteristici

Capacitate: 15 L

Dimensiuni (aproximativ) 40 x 20.5 x 29 cm

În stoc

Cutie de depozitare cu capacul verde

Cu totii ne plangem adesea de lipsa spatiului. Fie ca vorbim de locul de munca, locuinta personala sau garaj, avem permanent impresia ca spatiul se restrange si nu avem loc pentru toaate acele lucruri esentiale. Din acest considerent avem nevoie de cutii de depozitare. De cele mai multe ori, folosim cutii de carton, care sunt o soluţie ideală pe termen scurt, fiind potrivite mai degrabă pentru transport decât pentru depozitare pe termen lung a cărţilor, hainelor, ornamentelor şi aşa mai departe. Cutiile cu capac realizate din materiale rezistente sunt varianta ideala pentru a aerisi un spatiu care parea sufocant.

Cutie de depozitare cu capacul verde

Cutia universala este realizata din plastic rezistent. Este prevazuta cu un capac colorat. Va fi de un real ajutor in organizarea spatiului si mentinerea lui in ordine. Cu capac si prindere laterala este ideala pentru a proteja impotriva prafului. Este echipata cu elemente de fixare laterale gri care inchid ferm cutia.. Este transparenta si in acest mod puteti vizualiza mai usor continul fara a fi nevoie sa deschideti de fiecare data cutiile. Cutia ocupa spatiu redus , dar capacitatea de stocare este generoasa. Va poate fi utila atunci cand va mutati sau in locuinta pentru decongestionarea ambientului incarcat.

Caracteristici

Capacitate: 15 L

Dimensiuni (aproximativ) 40 x 20.5 x 29 cm