Reduceri!

Cutie depozitare cu capac, 5 l, 31 x 14 x 19 cm

21.00 lei

-14%

Cutie depozitare cu capac 5 l

Cutia de depozitare te va ajuta sa mentii spatiul organizat eficient si igienizat. Este realizata din plastic si poate fi usor stivuita. Capacul se prezinta intr-o varietate de culori asortate : antracit, verde si albastru. Are o capacitate de stocare de  5 l.

Caracteristici

Dimensiuni: aproximativ 31 x 14 x 19 cm

În stoc

Cutie depozitare cu capac 5 l

Cu totii ne plangem adesea de lipsa spatiului. Fie ca vorbim de locul de munca, locuinta personala sau garaj, avem permanent impresia ca spatiul se restrange si nu avem loc pentru toaate acele lucruri esentiale. Din acest considerent avem nevoie de cutii de depozitare. De cele mai multe ori, folosim cutii de carton, care sunt o solu┼úie ideal─â pe termen scurt, fiind potrivite mai degrab─â pentru transport dec├ót pentru depozitare pe termen lung a c─âr┼úilor, hainelor, ornamentelor ┼či a┼ča mai departe. Cutiile cu capac realizate din materiale rezistente sunt varianta ideala pentru a aerisi un spatiu care parea sufocant.

Cutie depozitare cu capac 5 l

Cutia de depozitare te va ajuta sa mentii spatiul organizat eficient si igienizat. Este realizata din plastic si poate fi usor stivuita. Capacul se prezinta intr-o varietate de culori asortate : antracit, verde si albastru. Are o capacitate de stocare de  5 l. Poate stoca obiecte diverse: jucarii, carti, haine subtiri. Este transparenta si in acest mod puteti vizualiza mai usor continul fara a fi nevoie sa deschideti de fiecare data cutiile. Cutia ocupa spatiu redus , dar capcitatea de stocare este generoasa. Va poate fi utila atunci cand va mutati sau in locuinta pentru decongestionarea ambientului incarcat.

Caracteristici

Dimensiuni: aproximativ 31 x 14 x 19 cm