Cuvertura de pat Clasy matlasata, o persoana, Rota

170.00 lei

Cuvertura de pat Clasy este realizata din tesatura ranforce 100% bumbac. Este ideala pentru decorarea camerei unui copil. Este reversibila.

Caracteristici

  • Densitate 120gr./m2
  • Umplutura minet 150 gsm
  • Dimensiuni: 180x240cm, o fata perna 50x70cm

În stoc

Cuvertura de pat matlasata o persoana

Cuvertura de pat este un element care te va ajuta sa conturezi stilul camerei , sa oferi o noua infatisare patului si sa il protejezi de uzura zilnica. Imbina estetica atractiva a unui accesoriu esential intr-un dormitor cu functionalitate unui invelis util. Se prezinta intr-o multitutudine de culori captivante, dimensiuni generoase potrivite oricarui pat si cu imprimeuri ce te poarta cu gandul la plaje insorite, jungla luxurianta sau la momente romantice la apus de soare.

Cuvertura de pat matlasata o persoana

Hai sa pornim in aventura pe marea involburata. Ne vom lasa ghidati de lumina farului si vom carmi corabia cu indemanarea unui navigator experimentat. Vom razbi prin marea furioasa si vom cuceri valurile inspaimantatoare. La final vom naviga lin spre insula comorilor!

Cuvertura de pat Clasy este realizata din tesatura ranforce 100% bumbac. Este ideala pentru decorarea camerei unui copil. Este realizata din materiale de calitate prietenoase cu pielea. Ii va oferi micutului tau o aventura de neuitat si va proteja patul si asternuturile de uzura zilnica. Are dimensiuni generoase si va “imbraca” cu eleganta patul. Delicata si moale la atingere va completa decorul camerei unui mic navigator in devenire!

Caracteristici

  • Densitate 120gr./m2
  • Umplutura minet 150 gsm
  • Dimensiuni: 180x240cm, o fata perna 50x70cm