Cuvertura Haydi, caramiziu, 170×210 cm

85.00 lei

Cuvertura HAYDI este cea mai buna alegere pentru dormitorul tau. Designul frumos si elegant se asorteaza perfect oricarui interior.

În stoc

Cuvertura de pat este un element care te va ajuta sa conturezi stilul camerei , sa oferi o noua infatisare patului si sa il protejezi de uzura zilnica. Imbina estetica atractiva a unui accesoriu esential intr-un dormitor cu functionalitate unui invelis util. Se prezinta intr-o multitutudine de culori captivante, dimensiuni generoase potrivite oricarui pat si cu imprimeuri ce te poarta cu gandul la plaje insorite, jungla luxurianta sau la momente romantice la apus de soare.

Daca doresti sa “spargi” monotonia cromatica din dormitor o cuvertura de pat de culoare caramiziu va fi alegeerea ideala. Cuvertura HAYDI este cea mai buna alegere pentru dormitorul tau. Designul frumos si elegant se asorteaza perfect oricarui interior. Este realizata din materiale de calitate delicate la atingere. Are dimensiuni generoase si va “imbraca” patul cu delicatete. Va fi o protectie eficienta pentru pat si va improspata vizual ambientul. O cuvertura de pat de culoare caramiziu va oferi o nota distincta dormitorului si va fi accesoriul ce va asigura o nota infatisare patului. Te asteptam pe site pentru a alege dintr-o varietate de modele si culori cuvertura care ti se potriveste si iti indeplineste cerintele.

Caracteristici

Dimensiuni

  • Latime: 170 cm.
  • Lungime: 210 cm.

Culoare: caramiziu.
Compozitie: 100% poliester.