Cuvertura Josh, bumbac, turcoaz, 170×210 cm

69.00 lei

Cuvertura de pat exclusiva cu doua fete Josh de la Eurofirany este realizata din tesatura de inalta calitate, care nu necesita calcare. Un model decorativ cu doua fete va permite sa schimbati rapid aspectul dormitorului. Cuvertura de pat este ambalata intr-o valiza de plastic cu fermoar – perfecta pentru un cadou. Calitatea inalta a materialelor, diligenta si fiabilitatea manoperei asigura durabilitatea produsului si usurinta in utilizare.

Caracteristici

Dimensiuni: 170×210 cm

Material: 80% bumbac, 20% poliester

Stoc epuizat

Cuvertura bumbac turcoaz

Cuvertura de pat este un element care te va ajuta sa conturezi stilul camerei , sa oferi o noua infatisare patului si sa il protejezi de uzura zilnica. Imbina estetica atractiva a unui accesoriu esential intr-un dormitor cu functionalitate unui invelis util. Se prezinta intr-o multitutudine de culori captivante, dimensiuni generoase potrivite oricarui pat si cu imprimeuri ce te poarta cu gandul la plaje insorite, jungla luxurianta sau la momente romantice la apus de soare.

Cuvertura bumbac turcoaz

Cuvertura de pat exclusiva cu doua fete Josh de la Eurofirany este realizata din tesatura de inalta calitate, care nu necesita calcare. Un model decorativ cu doua fete va permite sa schimbati rapid aspectul dormitorului. Cuvertura de pat este ambalata intr-o valiza de plastic cu fermoar – perfecta pentru un cadou. Calitatea inalta a materialelor, diligenta si fiabilitatea manoperei asigura durabilitatea produsului si usurinta in utilizare. Este moale si delicata la atingere si va “imbraca” patul cu stil si eleganta. Va schimba intr-o secunda imaginea dormitorului dvs si ii va conferi o atmosfera primitoare ce imbie la relaxare. Cuvertura Josh are dimensiuni generoase si se va potrivi pe orice tip de pat.

Caracteristici

Dimensiuni: 170×210 cm

Material: 80% bumbac, 20% poliester