Cuvertura Willy, catifea, bleumarin, 220×240 cm

149.00 lei

Stoc epuizat

Cuvertura de pat Willy  impresioneaza prin suprafata sa lucioasa si cusatura la moda, geometrica, cu un fir gros. Alege perne decorative pentru cuvertura de pat, si vei obtine un intreg asortat stilistic. Cu astfel de accesorii, dormitorul tau va capata un aer proaspat!

Caracteristici

Dimensiuni

  • Lungime: 240 cm
  • Latime: 220 cm

Compozitie: 100% poliester –
Greutate catifea: 260 + 70 + 200 g/m 2

Culoare: bleumarin

Cuvertura catifea bleumarin

Cuvertura de pat este un element care te va ajuta sa conturezi stilul camerei , sa oferi o noua infatisare patului si sa il protejezi de uzura zilnica. Imbina estetica atractiva a unui accesoriu esential intr-un dormitor cu functionalitate unui invelis util. Se prezinta intr-o multitutudine de culori captivante, dimensiuni generoase potrivite oricarui pat si cu imprimeuri ce te poarta cu gandul la plaje insorite, jungla luxurianta sau la momente romantice la apus de soare.

Cuvertura catifea bleumarin

Cuvertura de pat Willy┬á impresioneaza prin suprafata sa lucioasa si cusatura la moda, geometrica, cu un fir gros. Alege perne decorative pentru cuvertura de pat, si vei obtine un intreg asortat stilistic. Cu astfel de accesorii, dormitorul tau va capata un aer proaspat! . Este moale si delicata la atingere si va “imbraca” patul cu stil si eleganta. Va schimba intr-o secunda imaginea dormitorului dvs si ii va conferi o atmosfera primitoare ce imbie la relaxare. Cuvertura Willy are dimensiuni generoase si se va potrivi pe orice tip de pat. Catifeaua iti va “mangaia” cu delicatete simturile! Te asteptam pe site pentru a alege cuvertura care ti se potriveste!

Caracteristici

Dimensiuni

  • Lungime: 240 cm
  • Latime: 220 cm

Compozitie: 100% poliester –
Greutate catifea: 260 + 70 + 200 g/m 2

Culoare: bleumarin