Cuvertura Willy, catifea, verde, 220×240 cm

145.00 lei

Cuvertura de pat Willy impresioneaza prin suprafata sa lucioasa si cusatura la moda, geometrica, cu un fir gros. Alege  perne decorative pentru cuvertura de pat, si vei obtine un intreg asortat stilistic. Cu astfel de accesorii, dormitorul tau va capata un aer proaspat cu un minim de efort!

Caracteristici

Dimensiuni:

  • Lungime: 240 cm
    Latime: 220 cm

Compozitie: 100% poliester –
Greutate catifea: 260 + 70 + 200 g/m 2

Culoare: verde

Stoc epuizat

Cuvertura catifea verde

Cuvertura de pat este un element care te va ajuta sa conturezi stilul camerei , sa oferi o noua infatisare patului si sa il protejezi de uzura zilnica. Imbina estetica atractiva a unui accesoriu esential intr-un dormitor cu functionalitate unui invelis util. Se prezinta intr-o multitutudine de culori captivante, dimensiuni generoase potrivite oricarui pat si cu imprimeuri ce te poarta cu gandul la plaje insorite, jungla luxurianta sau la momente romantice la apus de soare.

Cuvertura catifea verde

Cuvertura de pat Willy impresioneaza prin suprafata sa lucioasa si cusatura la moda, geometrica, cu un fir gros. Alege  perne decorative pentru cuvertura de pat, si vei obtine un intreg asortat stilistic. Cu astfel de accesorii, dormitorul tau va capata un aer proaspat cu un minim de efort! Are dimensiuni generoase si va “imbraca” cu eleganta patul. Culoarea intensa te va duce cu gandul la o expeditie misterioasa in inima junglei. Va oferi dormitorului un aer proaspat si o atmosfera primitoare ce imbie la relaxare. Este moale si catifelata la atingere si realizata din materiale prietenoase cu pielea. Catifeaua iti va “mangaia” cu delicatete simturile!

Caracteristici

Dimensiuni:

  • Lungime: 240 cm
    Latime: 220 cm

Compozitie: 100% poliester –
Greutate catifea: 260 + 70 + 200 g/m 2

Culoare: verde