Dispenser sapun lichid Ancora, dolomit, alb, 240 ml

23.00 lei

Dispenserul cu pompa Ancora este ideal pentru distribuirea uniforma de sapun lichid, lotiune sau gel sau sampon. Cu designul elegant si decorativ, dispenserul din dolomit va fi o figura fina in baie sau toaleta pentru oaspeti.

Caracteristici

Dimensiune: 18.5 x 6.1 cm
Capacitate: 240 ml
Greutate: 220 g

În stoc

Dispenser sapun alb

Baia se numara printre cele mai importante incaperi din locuinta unui om. Atunci cand vine vorba despre amenajarea baii, multe persoane se axeaza doar pe alegerea culorii mobilierului. In realitate insa, exista mai multe aspecte ce ar trebui luate in calcul pentru a amenaja baia intr-un mod corect si eficient. Baia ta este, intr-adevar, un sanctuar, dar si sanctuarele trebuie sa fie amenajate intr-o maniera eficienta.  Pot deveni un fel de incaperi ale tuturor posibilitatilor.

Dispenser sapun alb

Dispenserul cu pompa Ancora este ideal pentru distribuirea uniforma de sapun lichid, lotiune sau gel sau sampon. Cu designul elegant si decorativ, dispenserul din dolomit va fi o figura fina in baie sau toaleta pentru oaspeti. Se va integra cu usurinta in decor si va deveni un accesoriu indispensabil. Poate fi folosit cu usurinta si de catre cei mici si vor invata astfel sa inlature bacteriile intr-un mod distractiv. Culoarea alb ii permite sa se asocieze cu celelalte accesorii prezente in baie. Are dimensiuni accesibile si poate fi pozitionat cu usurinta acolo unde va este necesar si la indemana. Va face cu siguranta diferenta si va completa imaginea unei bai utilitate complet si cu un design elegant.

Caracteristici

Dimensiune: 18.5 x 6.1 cm
Capacitate: 240 ml
Greutate: 220 g