Draperie cu inele Adore, satin, grafit, 140×250 cm

78.00 lei

Draperie cu inele satin grafit

Draperia cu inele Hilda este delicata, intr-o singura culoare. Este realizata din material moale, cu finisaj mat si tesatura satinata. Decor universal pentru orice interior. Este usor de calcat.

Caracteristici:

Dimensiuni:

  • Latime: 140 cm
  • Lungime: 250 cm

Culoare :GRAFIT.

Stoc epuizat

Draperie cu inele satin grafit

Daca vreodata ai crezut ca draperiile nu sunt chiar atat de importante intr-o camera si reprezinta pur si simplu niste elemente necesare de decor, te-ai inselat. In realitate sunt unele dintre cele mai importante obiecte din intreaga casa, intrucat “imbraca” orice incapere in care se regasesc. Nu le poti alege la intamplare iar elemente precum culoarea, materialul si lungimea conteaza extrem de mult. O draperie aleasa neinspirat poate ruina intregul decor si transforma atmosfera intr-una anosta. Draperiile sunt folosite in principal pentru decorare, de obicei fiind stationare.

Draperie cu inele satin grafit

Draperia cu inele Hilda este delicata, intr-o singura culoare. Este realizata din material moale, cu finisaj mat si tesatura satinata. Decor universal pentru orice interior. Este usor de calcat. Va va asigura un ambient intim si intunecat dupa o zi obositoare si agitata. Are un design elegant si se va asocia cu usurinta cu celelalte elemente de decor prezente in incapere. Materialul este de calitate si va fi o investitie pe termen lung. Sistemul de prindere se realizeaza prin incorporarea de inele , este sigur si eficient. In combinatie cu perdeaua potrivita va fi un set intens admirat.

Caracteristici:

Dimensiuni:

  • Latime: 140 cm
  • Lungime: 250 cm

Culoare :GRAFIT.