Draperie cu inele Rita, satin, bleumarin, 140×250 cm

86.00 lei

Draperie cu inele O’Reilly

Draperia O’Reilly este o draperie frumoasa, intr-o singura culoare. Este realizata din material moale, cu finisaj mat si tesatura satinata.  Este usor de calcat.

Caracteristici

Dimensiuni

  • Latime: 140 cm
  • Lungime: 250 cm

Culoare: BLUEMARIN.

În stoc

Draperie cu inele satin bleumarin

Draperii delicate, aerisite sunt un element decorativ care nu iese niciodata din moda! Daca vreodata ai crezut ca perdelele sau draperiile nu sunt chiar atat de importante intr-o camera si reprezinta pur si simplu niste elemente necesare de decor, te-ai inselat. In realitate sunt unele dintre cele mai importante obiecte din intreaga casa, intrucat “imbraca” orice incapere in care se regasesc. Nu le poti alege la intamplare iar elemente precum culoarea, materialul si lungimea conteaza extrem de mult. O draperie aleasa neinspirat poate ruina intregul decor si transforma atmosfera intr-una anosta.

Draperie cu inele satin bleumarin

Draperia O’Reilly este o draperie frumoasa, intr-o singura culoare. Este realizata din material moale, cu finisaj mat si tesatura satinata.  Este usor de calcat. Are un design elegant si o culoare de efect. Impreuna cu o perdea aleasa inspirat, draperia O’Reilly va crea un efect WOW. Va fi intens admirata si poate fi cheia inceputului unei conversatii interesante alaturi de cei dragi sau prieteni. Realizata din satin este delicata la atingere. Are dimensiuni generoase si va acoperi fereastra in intregime pentru crearea unei atmosfere intime. Materialul va incadra draperia in stilul camerei in care este amplasatea si va determina durata de viata a acesteia.

Caracteristici

Dimensiuni

  • Latime: 140 cm
  • Lungime: 250 cm

Culoare: BLUEMARIN.