Draperie cu inele Rita, satin, turcoaz, 140×250 cm

88.00 lei

În stoc

Draperie cu inele satin turcoaz

Rita este o draperie frumoasa, intr-o singura culoare. Este realizata din material moale, cu finisaj mat si tesatura satinata.  Este usor de calcat si intretinut.

Caracteristici

Dimensiuni:

  • Latime: 140 cm L
  • Lungime: 250 cm

Culoare: TURCOAZ.

Draperie cu inele satin turcoaz

Draperiile delicate, aerisite sunt un element decorativ care nu iese niciodata din moda! Daca vreodata ai crezut ca perdelele sau draperiile nu sunt chiar atat de importante intr-o camera si reprezinta pur si simplu niste elemente necesare de decor, te-ai inselat. In realitate sunt unele dintre cele mai importante obiecte din intreaga casa, intrucat ÔÇťimbracaÔÇŁ orice incapere in care se regasesc. Nu le poti alege la intamplare iar elemente precum culoarea, materialul si lungimea conteaza extrem de mult. O draperie aleasa neinspirat poate ruina intregul decor si transforma atmosfera intr-una anosta.

Draperie cu inele satin turcoaz

Rita este o draperie frumoasa, intr-o singura culoare. Este realizata din material moale, cu finisaj mat si tesatura satinata.  Este usor de calcat si intretinut. O astfel de decorare este un element atemporal al aranjamentului, care functioneaza bine in orice interior. Se va potrivi perfect in fereastra din dormitor, sufragerie sau living, oferindu-le un caracter unic. Are un design atractiv si o culoare placuta. Va crea o oaza de liniste in propria locuinta departe de agitatia cotidiana. Va puteti relaxa la un film captivant sau puteti savura o ceasca de ceai aromat.

Caracteristici

Dimensiuni:

  • Latime: 140 cm L
  • Lungime: 250 cm

Culoare: TURCOAZ.