Draperie cu rejansa Parisa, tesatura opaca, grafit, 135×270 cm

104.00 lei

Draperie cu rejansa tesatura opaca grafit

Draperia Coombes este opaca. Este realizata din tesatura carnoasa. Ajuta la izolarea termica si fonica perfecta a interiorului. Este o perdea intr-o singura culoare cu un design minimalist.

Caracteristici

Dimensiuni:

  • Latime: 135 cm L
  • ungime: 270 cm.

Culoare: GRAFIT.

În stoc

Draperie cu rejansa tesatura opaca grafit

Perdelele si draperiile delicate, aerisite si usoare sunt un element decorativ care nu iese niciodata din moda! Daca vreodata ai crezut ca draperiile nu sunt chiar atat de importante intr-o camera si reprezinta pur si simplu niste elemente necesare de decor, te-ai inselat. In realitate sunt unele dintre cele mai importante obiecte din intreaga casa, intrucat ÔÇťimbracaÔÇŁ orice incapere in care se regasesc. Nu le poti alege la intamplare iar elemente precum culoarea, materialul si lungimea conteaza extrem de mult. O draperie aleasa neinspirat poate ruina intregul decor si transforma atmosfera intr-una anosta.

Draperie cu rejansa tesatura opaca grafit

Draperia Coombes este opaca. Este realizata din tesatura carnoasa. Ajuta la izolarea termica si fonica perfecta a interiorului. Este o perdea intr-o singura culoare cu un design minimalist. Va crea un ambient intim si o atmosfera relaxanta departe de agitatia cotidiana. Va puteti destinde la un fim captivant alaturi de cei dragi sau puteti savura in tihna o ceasca de cafea aromata. Realizata dintr-un material de calitate, draperia Coombes va fi o investitie de lunga durata si cu siguranta nu veti regreta. Va starni cu siguranta admiratie.

Caracteristici

Dimensiuni:

  • Latime: 135 cm L
  • ungime: 270 cm.

Culoare: GRAFIT.