Draperie cu rejansa Melanie, catifea, negru, 135×270 cm

121.00 lei

În stoc

Draperie cu rejansa catifea negru

Kiran este o draperie de catifea moale cu finisaj mat. Este realizata dintr-o tesatura carnoasa cu proprietati de opacitate medie. Va conferi interiorului un caracter elegant.

Caracteristici

Dimensiuni:

  • Latime: 135 cm
  • Lungime: 270 cm.

Culoare: NEGRU.
Compozitie: 100% poliester.

Draperie cu rejansa catifea negru

Draperiile delicate, aerisite sunt un element decorativ care nu iese niciodata din moda! Daca vreodata ai crezut ca perdelele sau draperiile nu sunt chiar atat de importante intr-o camera si reprezinta pur si simplu niste elemente necesare de decor, te-ai inselat. In realitate sunt unele dintre cele mai importante obiecte din intreaga casa, intrucat ÔÇťimbracaÔÇŁ orice incapere in care se regasesc. Nu le poti alege la intamplare iar elemente precum culoarea, materialul si lungimea conteaza extrem de mult. O draperie aleasa neinspirat poate ruina intregul decor si transforma atmosfera intr-una anosta.

Draperie cu rejansa catifea negru

Kiran este o draperie de catifea moale cu finisaj mat. Este realizata dintr-o tesatura carnoasa cu proprietati de opacitate medie. Va conferi interiorului un caracter elegant. Realizata din catifea este placuta la atingere si catifelata. Catifeaua a fost considerata dintotdeauna o tesatura exclusivista, de lux, accesibila doar celor cu statut social inalt si potenti din punct de vedere financiar, fiind populara printre capetele incoronate ale lumii. Astazi este disponibila pentru toate categoriile sociale. Daca iti doresti sa ai un decor demn de o familie regala draperia Kiran este alegerea care va va indeplini fantezia.

Caracteristici

Dimensiuni:

  • Latime: 135 cm
  • Lungime: 270 cm.

Culoare: NEGRU.
Compozitie: 100% poliester.