Draperie cu rejansa Rita, satin, albstru inchis, 140×270 cm

86.00 lei

Draperie cu rejansa satin albastru inchis

Draperia Sahib este o draperie frumoasa, intr-o singura culoare. Este realizata din material moale, cu finisaj mat si tesatura satinata.  Este usor de calcat.

Caracteristici

Dimensiuni:

  • Latime: 140 cm
  • Lungime: 270 cm

Culoare ALBASTRU

În stoc

Draperie cu rejansa satin albastru inchis

Draperii delicate, aerisite sunt un element decorativ care nu iese niciodata din moda! Daca vreodata ai crezut ca perdelele sau draperiile nu sunt chiar atat de importante intr-o camera si reprezinta pur si simplu niste elemente necesare de decor, te-ai inselat. In realitate sunt unele dintre cele mai importante obiecte din intreaga casa, intrucat ÔÇťimbracaÔÇŁ orice incapere in care se regasesc. Nu le poti alege la intamplare iar elemente precum culoarea, materialul si lungimea conteaza extrem de mult. O draperie aleasa neinspirat poate ruina intregul decor si transforma atmosfera intr-una anosta. Cea mai buna utilizare a unor perdele si draperii este in tandem. Utilizati perdeaua pentru a bloca razele soarelui si draperia pentru decor. Acest mod de utilizare este cunoscut sub denumirea de stratificare, deoarece imbina cele mai bune elemente.

Draperie cu rejansa satin albastru inchis

Draperia Sahib este o draperie frumoasa, intr-o singura culoare. Este realizata din material moale, cu finisaj mat si tesatura satinata.  Este usor de calcat. Are un design elegant si o culoare de efect. Impreuna cu o perdea aleasa inspirat, draperia Sahib va crea un efect WOW. Va fi intens admirata si poate fi cheia inceputului unei conversatii interesante alaturi de cei dragi sau prieteni. Realizata din satin este delicata la atingere. Are dimensiuni generoase si va acoperi fereastra in intregime pentru crearea unei atmosfere intime. Materialul va incadra draperia in stilul camerei in care este amplasatea si va determina durata de viata a acesteia.

Caracteristici

Dimensiuni:

  • Latime: 140 cm
  • Lungime: 270 cm

Culoare ALBASTRU