Reduceri!

Draperie Agnes de catifea cu inele si centura decorativa, negru, 140×250 cm

95.00 lei

-38%

Draperie de catifea cu inele si centura decorativa negru

Cauti accesorii care sa adauge o nota chic si eleganta interiorului? O draperie de catifea moale, cu o curea decorativa, cu imprimeu geometric argintiu in partea superioara este un accesoriu care atrage atentia si va arata frumos intr-un interior modern. Tesatura de catifea pufoasa, bine acoperita, cu o tesatura densa, adauga o nota chic neobisnuita interiorului. Garniturile practice folosite in perdea fac tesatura frumos aranjata si perfect prezentata dupa agatat. In plus, garniturile practice necesita doar┬áun moment pentru a schimba decorarea ferestrei. Nu asteptati – schimbati aspectul interiorului astazi.

Caracteristici

Dimensiuni:

  • Latime: 140 cm
  • Inaltime: 250 cm

Compozitie: 100% poliester – catifea

Numar de garnituri: 8 buc.

Diametru: 4 cm

Greutate: 200 g/m2

Toleranta dimensiune: +/- 5%

În stoc

Draperie de catifea cu inele si centura decorativa negru

Draperii delicate, aerisite si usoare sunt un element decorativ care nu iese niciodata din moda! Daca vreodata ai crezut ca perdelele sau draperiile nu sunt chiar atat de importante intr-o camera si reprezinta pur si simplu niste elemente necesare de decor, te-ai inselat. In realitate sunt unele dintre cele mai importante obiecte din intreaga casa, intrucat ÔÇťimbracaÔÇŁ orice incapere in care se regasesc. Nu le poti alege la intamplare iar elemente precum culoarea, materialul si lungimea conteaza extrem de mult. O draperie aleasa neinspirat poate ruina intregul decor si transforma atmosfera intr-una anosta.

Draperie de catifea cu inele si centura decorativa negru

Cauti accesorii care sa adauge o nota chic si eleganta interiorului? O draperie de catifea moale, cu o curea decorativa, cu imprimeu geometric argintiu in partea superioara este un accesoriu care atrage atentia si va arata frumos intr-un interior modern. Tesatura de catifea pufoasa, bine acoperita, cu o tesatura densa, adauga o nota chic neobisnuita interiorului. Garniturile practice folosite in perdea fac tesatura frumos aranjata si perfect prezentata dupa agatat. In plus, garniturile practice necesita doar un moment pentru a schimba decorarea ferestrei. Nu asteptati – schimbati aspectul interiorului astazi. In combinatie cu o perdea aleasa inspirat, draperia de catifea va crea un efect WOW. Realizata din catifea este moale la atingere. Catifeaua a fost considerata dintotdeauna o tesatura exclusivista, de lux, accesibila doar celor cu statut social inalt si potenti din punct de vedere financiar, fiind populara printre capetele incoronate ale lumii.

Daca iti doresti un decor demn de o familie regala aceasta draperie iti va indeplini fantezia si te va transpune intr-o alta dimensiune.

Caracteristici

Dimensiuni:

  • Latime: 140 cm
  • Inaltime: 250 cm

Compozitie: 100% poliester – catifea

Numar de garnituri: 8 buc.

Diametru: 4 cm

Greutate: 200 g/m2

Toleranta dimensiune: +/- 5%