Reduceri!

Draperie Harmony,cu inele si tesatura moale, albastru, 140×250 cm

119.00 lei

-22%

Draperie cu inele si tesatura moale albastru

Modelul stralucitor decoreaza elegant draperia Harmony. Este realizata dintr-o tesatura moale si placuta la atingere, care, pe langa caracteristicile estetice, are proprietati practice de intunecare. Modelul ginkgo auriu insufleteste interiorul, iar proprietatile neobisnuite de intunecare fac ca interiorul sa fie protejat de excesul de lumina solara. Un astfel de model se incadreaza in aranjament intr-un stil modern si plin de farmec. Garniturile practice fixate in partea superioara a draperiei garanteaza o schimbare rapida si fara probleme a decorului ferestrei.

Caracteristici

Dimensiuni

  • Latime: 140 cm
  • Inaltime: 250 cm

Diametru grommet: 4 cm

Numar garnituri: 8 buc.

Compozitie: 100% poliester

Greutate: 210 g/m2

Toleranta la dimensiune: +/- 5%

În stoc

Draperie cu inele material moale albastru

Draperiile delicate, aerisite si usoare sunt un element decorativ care nu iese niciodata din moda! Daca vreodata ai crezut ca perdelele sau draperiile nu sunt chiar atat de importante intr-o camera si reprezinta pur si simplu niste elemente necesare de decor, te-ai inselat. In realitate sunt unele dintre cele mai importante obiecte din intreaga casa, intrucat ÔÇťimbracaÔÇŁ orice incapere in care se regasesc. Nu le poti alege la intamplare iar elemente precum culoarea, materialul si lungimea conteaza extrem de mult. O draperie aleasa neinspirat poate ruina intregul decor si transforma atmosfera intr-una anosta. Impreuna cu┬áperdelele, draperiile creeaza o┬áatmosfera calduroasa,┬áprimitoare┬ási┬áeleganta┬áin camera respectiva.

Draperie cu inele material moale albastru

Modelul stralucitor decoreaza elegant draperia Harmony. Este realizata dintr-o tesatura moale si placuta la atingere, care, pe langa caracteristicile estetice, are proprietati practice de intunecare. Modelul ginkgo auriu insufleteste interiorul, iar proprietatile neobisnuite de intunecare fac ca interiorul sa fie protejat de excesul de lumina solara. Un astfel de model se incadreaza in aranjament intr-un stil modern si plin de farmec. Garniturile practice fixate in partea superioara a draperiei garanteaza o schimbare rapida si fara probleme a decorului ferestrei. In tandem cu o perdea aleasa inspirat, draperia Ginko va crea un efect vizual WOW. Modelul captivant va fi atractia principala si poate fi inceputul unei conversatii placute alaturi de cei dragi sau prieteni.

Caracteristici

Dimensiuni

  • Latime: 140 cm
  • Inaltime: 250 cm

Diametru grommet: 4 cm

Numar garnituri: 8 buc.

Compozitie: 100% poliester

Greutate: 210 g/m2

Toleranta la dimensiune: +/- 5%