Draperie Maura, microfibra, violet, 140×250 cm

89.00 lei

Draperie microfibra violet

Draperia MAURA este realizata din microfibra usoara si aerisita. Este decorata cu un imprimeu de frunze exotice colorate luate direct din natura si va atrage cu siguranta atentia iubitorilor de decoratiuni moderne, carora le plac culorile indraznete si vii. Acesta va functiona deosebit de bine in amenajarea in stilul junglei urbane, precum si in interior in stil eco sau botanic. Draperia protejeaza usor interiorul de excesul de lumina solara. Garniturile practice fixate in partea superioara a tesaturii garanteaza o schimbare rapida si fara probleme a decorului ferestrelor. Simtiti atmosfera de vara in camera de zi sau dormitor astazi.

Caracteristici

Dimensiuni

  • Latime: 140 cm
  • Inaltime: 250 cm

Compozitie: 100% poliester – microfibra

Greutate: 75 g/m2

Stoc epuizat

Draperie microfibra violet

Daca vreodata ai crezut ca perdelele sau draperiile nu sunt chiar atat de importante intr-o camera si reprezinta pur si simplu niste elemente necesare de decor, te-ai inselat. In realitate sunt unele dintre cele mai importante obiecte din intreaga casa, intrucat “imbraca” orice incapere in care se regasesc. Nu le poti alege la intamplare iar elemente precum culoarea, materialul si lungimea conteaza extrem de mult. O draperie aleasa neinspirat poate ruina intregul decor si transforma atmosfera intr-una anosta.

Draperie microfibra violet

Draperia MAURA este realizata din microfibra usoara si aerisita. Este decorata cu un imprimeu de frunze exotice colorate luate direct din natura si va atrage cu siguranta atentia iubitorilor de decoratiuni moderne, carora le plac culorile indraznete si vii. Acesta va functiona deosebit de bine in amenajarea in stilul junglei urbane, precum si in interior in stil eco sau botanic. Draperia protejeaza usor interiorul de excesul de lumina solara. Garniturile practice fixate in partea superioara a tesaturii garanteaza o schimbare rapida si fara probleme a decorului ferestrelor. Simtiti atmosfera de vara in camera de zi sau dormitor astazi. Va anima incaperea si va fi atractia principala!

Caracteristici

Dimensiuni

  • Latime: 140 cm
  • Inaltime: 250 cm

Compozitie: 100% poliester – microfibra

Greutate: 75 g/m2