Draperie Parisa cu inele, satin, grafit, 135×250 cm

105.00 lei

Draperie cu inele satin grafit

Doriti sa puteti controla in mod optim cantitatea de lumina naturala care intra in camera? O astfel de oportunitate va este oferita de draperia PARISA. Se regaseste perfect atat in interioarele tipic moderne, cat si in cele decorate clasic. Draperia este realizata din tesatura specializata de blackout, care ofera o protectie optima impotriva excesului de lumina solara. In plus fata de valorile practice indiscutabile, cortina se caracterizeaza, de asemenea, prin calitatea inalta a manoperei si calitatile estetice extraordinare. Satin la atingere si un material mai gros si moale va  arata cu adevarat special. Culoarea grafitului lumineaza optic camera si faciliteaza potrivirea majoritatii stilizarilor interioare, iar garniturile practice fac ca draperia sa se aranjeze in valuri moi si uniforme atunci cand este atarnata pe o tija.

Caracteristici

Dimensiuni

  • Latime: 135 cm
  • Inaltime: 250 cm

Tesatura: 100% poliester

Greutate: 210 g/m2

Temperatura de spalare 30┬░C

Temperatura de calcat: 110┬░C

Toleranta la dimensiune: +/- 5%

Stoc epuizat

Draperie cu inele satinata grafit

Daca vreodata ai crezut ca perdelele sau draperiile nu sunt chiar atat de importante intr-o camera si reprezinta pur si simplu niste elemente necesare de decor, te-ai inselat. In realitate sunt unele dintre cele mai importante obiecte din intreaga casa, intrucat ÔÇťimbracaÔÇŁ orice incapere in care se regasesc. Nu le poti alege la intamplare iar elemente precum culoarea, materialul si lungimea conteaza extrem de mult. O draperie aleasa neinspirat poate ruina intregul decor si transforma atmosfera intr-una anosta.

Draperie cu inele satinata grafit

Doriti sa puteti controla in mod optim cantitatea de lumina naturala care intra in camera? O astfel de oportunitate va este oferita de draperia PARISA. Se regaseste perfect atat in interioarele tipic moderne, cat si in cele decorate clasic. Draperia este realizata din tesatura specializata de blackout, care ofera o protectie optima impotriva excesului de lumina solara. In plus fata de valorile practice indiscutabile, cortina se caracterizeaza, de asemenea, prin calitatea inalta a manoperei si calitatile estetice extraordinare. Satin la atingere si un material mai gros si moale va  arata cu adevarat special. Culoarea grafitului lumineaza optic camera si faciliteaza potrivirea majoritatii stilizarilor interioare, iar garniturile practice fac ca draperia sa se aranjeze in valuri moi si uniforme atunci cand este atarnata pe o tija. In tandem cu o perdea aleasa inspirat, draperia Parisa va crea un efect vizual WOW!

Caracteristici

Dimensiuni

  • Latime: 135 cm
  • Inaltime: 250 cm

Tesatura: 100% poliester

Greutate: 210 g/m2

Temperatura de spalare 30┬░C

Temperatura de calcat: 110┬░C

Toleranta la dimensiune: +/- 5%