Draperie Pierre Cardin cu inele, catifea frantuzeasca, neagra, 140×250 cm

234.00 lei

În stoc

Draperie cu inele catifea frantuzeasca neagra

Draperia eleganta din colectia exclusiva PIERRE CARDIN cu broderie sub forma de diamante este un accesoriu elegant care va functiona atat in interioarele moderne, cat si in cele clasice. Perdeaua din catifea nobila franceza va satisface cu siguranta iubitorii de accesorii la moda si elegante. Un astfel de accent mic va schimba interiorul camerei de zi, completand perfect decorarea interioara. Tesatura de catifea moale, este acoperita cu broderie simetrica sub forma de romburi regulate si are o stralucire subtila. Garniturile practice fac ca schimbarea decorului sa dureze doar o clipa. Tesatura mai groasa izoleaza perfect lumina soarelui asigurand un climat placut in incapere. Daca alegi o fata de perna din aceeasi colectie, vei obtine un design interior coerent si atractiv.

Caracteristici

Dimensiuni

  • Latime: 140 cm
  • Inaltime: 250 cm

Compozitie: 100% poliester

Numar garnituri: 8 buc

Diametru: 4 cm

Greutate: 258 g/m2

Toleranta la dimensiune: +/- 5%

 

Draperie cu inele catifea frantuzeasca neagra

Draperiile delicate, aerisite si usoare sunt un element decorativ care nu iese niciodata din moda! Daca vreodata ai crezut ca perdelele sau draperiile nu sunt chiar atat de importante intr-o camera si reprezinta pur si simplu niste elemente necesare de decor, te-ai inselat. In realitate sunt unele dintre cele mai importante obiecte din intreaga casa, intrucat ÔÇťimbracaÔÇŁ orice incapere in care se regasesc. Nu le poti alege la intamplare iar elemente precum culoarea, materialul si lungimea conteaza extrem de mult. O draperie aleasa neinspirat poate ruina intregul decor si transforma atmosfera intr-una anosta. Impreuna cu┬áperdelele, draperiile creeaza o┬áatmosfera calduroasa,┬áprimitoare┬ási┬áeleganta┬áin camera respectiva.

Draperie cu inele catifea frantuzeasca neagra

Draperia eleganta din colectia exclusiva PIERRE CARDIN cu broderie sub forma de diamante este un accesoriu elegant care va functiona atat in interioarele moderne, cat si in cele clasice. Perdeaua din catifea nobila franceza va satisface cu siguranta iubitorii de accesorii la moda si elegante. Un astfel de accent mic va schimba interiorul camerei de zi, completand perfect decorarea interioara. Tesatura de catifea moale, este acoperita cu broderie simetrica sub forma de romburi regulate si are o stralucire subtila. Garniturile practice fac ca schimbarea decorului sa dureze doar o clipa. Tesatura mai groasa izoleaza perfect lumina soarelui asigurand un climat placut in incapere. Daca alegi o fata de perna din aceeasi colectie, vei obtine un design interior coerent si atractiv.

In tandem cu perdea aleasa inspirat, draperia Pierre Cardin va crea un efect vizual WOW. Va fi o pata de culoare ce va revitaliza ambientul si ii va conferi o noua directie stilistica. Daca nu esti dispus la o renovare totala, dar iti doresti o schimbare, draperiile noastre sunt alegerea ideala.

Caracteristici

Dimensiuni

  • Latime: 140 cm
  • Inaltime: 250 cm

Compozitie: 100% poliester

Numar garnituri: 8 buc

Diametru: 4 cm

Greutate: 258 g/m2

Toleranta la dimensiune: +/- 5%