Dressing Iulia, Alb/Negru, 250 cm

2,499.00 lei

În stoc

Piesa de mobilier capabila sa satisfaca chiar si cele mai pretentioase asteptari. Fiind special conceput persoanelor indraznete, carora nu le este teama de schimbari sau imbunatatiri majore.

Dressing-ul Iulia cu oglinda si usa glisanta este o piesa de mobilier moderna. Acesta fiind intotdeauna apreciat intr-o camera deoarece usile nu interfereaza cu spatiul de deschidere, oglinda are doua utilizari : mereste optic camera si totodata iti ofera posibilitatea de a verifica exteriorul. Calitatea este sustinuta de marginile complet finisate cu furnir ABS si placa laminata de PAL cu grosime de 16 mm, acestea oferind rezistenta la zgarieturi, deteriorari, umezeala si temperaturi ridicate.

Emana un aer elegant, ce va atrage admiratia tuturor invitatilor dumneavoastra. Fiind totodata extrem de practic si util pentru locuinta. Se intretine usor si nu prezinta dificultati in ceea ce priveste curatarea de praf si indepartarea urmelor de pe suprafata acesteia. Este necesara utilizarea unei carpe moi de bumbac si produsul dumneavoastra preferat care sa-i redea stralucirea.

 

Caracteristici:

  • Manere din aluminiu.
  • Gidaje din aluminiu + role pe rulmenti.
  • Margini complet finisate cu furnir ABS.