Dulap de bucatarie Movian, lemn, maro inchis, 90×42.5×93.7 cm

520.00 lei

Dulap de bucatarie maro inchis

Daca doriti sa va re├«nnoiti bucataria dulapurile pot transforma ├«ntregul spa╚Ťiu.
Dulapul Movian  este compus din 3 rafturi detasabile (usa de sticla) si 2 locasuri inchise (afisaj frontal, blat glisant si usa rabatabila). Manerele de sertar si usile din sticla au un design ergonomic pentru manevrare si deschidere usoara. Are posibilitatea de a stivui un alt model al gamei pe raftul de sus pentru a obtine un dulap inalt perfect stabil; ridicarea picioarelor usureaza ingrijirea podelelor din interiorul dvs. fara a muta mobilierul. Cheresteaua folosita la realizarea acestui produs provine din paduri bine gestionate, certificate FSC. Este usor de instalat.

Caracteristici

  • Dimensiuni : 90 x 42,5 x 93,7 cm.
  • Greutate maxima pe raft: 5 kg – 10 kg.
  • Greutatea maxima a raftului superior: 20 kg

Stoc epuizat

Dulap de bucatarie maro inchis

Daca doriti sa va re├«nnoiti bucataria dulapurile pot transforma ├«ntregul spa╚Ťiu.Stim ca alegerea mobilierului de bucatarie este considerata deseori un impas. Daca pentru alte aspecte ale renovarii te-ai hotarat repede, cand vorbim despre mobila lucrurile se complica. In bucatarie ai nevoie in primul rand de spatiu de depozitare. Pe langa acest aspect ai nevoie de piese de mobilier cu un design placut, care sa se integreze in decor si care sa iti reflecte stilul si personalitatea. O alegere potrivita va face din bucatarie nu doar un loc de luat masa ci un loc primitor. In bucatarie trebuie pastrat un echilibru astfel incat sa nu creezi o senzatie de sufocare. Piesele de mobilier trebuie alese in asa fel incat combinate sa fie un tot unitar.

Dulapul Movian┬á este compus din 3 rafturi detasabile (usa de sticla) si 2 locasuri inchise (afisaj frontal, blat glisant si usa rabatabila). Manerele de sertar si usile din sticla au un design ergonomic pentru manevrare si deschidere usoara. Are posibilitatea de a stivui un alt model al gamei pe raftul de sus pentru a obtine un dulap inalt perfect stabil; ridicarea picioarelor usureaza ingrijirea podelelor din interiorul dvs. fara a muta mobilierul. Cheresteaua folosita la realizarea acestui produs provine din paduri bine gestionate, certificate FSC. Este usor de instalat.Are un design minimalist. Culoarea maro ii permite sa faca “echipa buna” cu celelalte piese de mobilier aflate in incapere. Are dimensiuni ce ii permit sa fie pozitionat cu usurinta acolo unde este nevoie. Va va scapa de grija depozitarii lucrurilor importante care par ca nu isi mai gasesc locul. Este un dulapior versatil ce va va satisface cu siguranta necesitatile.

Dulap de bucatarie maro inchis

Caracteristici

  • Dimensiuni : 90 x 42,5 x 93,7 cm.
  • Greutate maxima pe raft: 5 kg – 10 kg.
  • Greutatea maxima a raftului superior: 20 kg