Dulap pentru medicamente din otel inoxidabil si sticla, 30 x 40 cm

140.00 lei

Dulap pentru medicamente

Dulapul  nostru este practic ,ideal pentru depozitarea medicamentelor. Datorita inchiderii cilindrice si a celor doua chei, acesta poate fi incuiat in siguranta, continutul este astfel protejat impotriva accesului de catre persoane neautorizate. Daca dulapul cu medicamente nu este incuiat, acesta poate fi usor deschis si inchis folosind functia magnetica de apasare pentru deschidere, este nevoie doar de o simpla atingere a degetului. Dulapul are o usa din sticla mata cu o fereastra de vizualizare transparenta in forma de cruce. Acest lucru va permite sa urmariti in orice moment stocul actual de medicamente.
Corpul este din otel inoxidabil. Acestea este magnetic, astfel incat peretii interiori si exteriori pot fi utilizati in mod optim ca panou cu pini. Anunturile si mementourile pot fi atasate cu usurinta pe dulapul cu medicamente, fara benzi adezive, doar cu magneti.

Caracteristici

  • Dimensiune: 30 x 40 x 12 cm
  • Distanta intre rafturi: 11.5 cm

Stoc epuizat

Dulap pentru medicamente

Fiecare dintre noi are o rezerva de medicamente in locuinta pentru a fi pregatit in cazul unui mic accident, indigestie, dureri uzuale de cap, dinti, spate. De cele mai multe ori nu le gasim locul potrivit, lucru care ne ingreuneaza cautarea atunci cand avem nevoie urgenta. Daca mai avem si copii mici lucrurile se complica. Medicamentele trebuie tinute la distanta de cei mici atat fizic cat si vizual. Din aceste considerente un dulap este un spatiu ideal de depozitare care ne va scuti de griji.

Dulapul  nostru este practic ,ideal pentru depozitarea medicamentelor. Datorita inchiderii cilindrice si a celor doua chei, acesta poate fi incuiat in siguranta, continutul este astfel protejat impotriva accesului de catre persoane neautorizate. Daca dulapul cu medicamente nu este incuiat, acesta poate fi usor deschis si inchis folosind functia magnetica de apasare pentru deschidere, este nevoie doar de o simpla atingere a degetului. Dulapul are o usa din sticla mata cu o fereastra de vizualizare transparenta in forma de cruce. Acest lucru va permite sa urmariti in orice moment stocul actual de medicamente si sa il alimentati corespunzator.
Corpul este din otel inoxidabil. Acestea este magnetic, astfel incat peretii interiori si exteriori pot fi utilizati in mod optim ca panou cu pini. Anunturile si mementourile pot fi atasate cu usurinta pe dulapul cu medicamente, fara benzi adezive, doar cu magneti. Are un design minimalist si este usor de integrat in decor.

Dulap pentru medicamente

Caracteristici

  • Dimensiune: 30 x 40 x 12 cm
  • Distanta intre rafturi: 11.5 cm