Evidentiator verde fluorescent-Pelikan

Evidentiator verde fluorescent-Pelikan

3.00 lei

Evidentiator verde fluorescent-Pelikan

Un evidentiator  a devenit un mijloc de scriere tot mai folosit pentru diferite categorii de persoane, precum elevi, studenti, profesori sau salariati. Evidentiatorul este un produs utilizat de elevi si studenti, in special.

Evidentiatorul verde fluorescent de la Pelikan este utilizat pentru evidentierea textelor din cadrul documentelor. Are posibilitateade marcare in 3 dimensiuni diferite: 1-2-5 mm. Prezinta transparenta pentru o mai buna vizibilitate.

Caracteristici

  • Culoare: verde.

În stoc

Evidentiator verde fluorescent-Pelikan

Un evidentiator  a devenit un mijloc de scriere tot mai folosit pentru diferite categorii de persoane, precum elevi, studenti, profesori sau salariati. Evidentiatorul este un produs utilizat de elevi si studenti, in special. Daca cei mai mici, il folosesc pentru a colora la desen, copiii mai mari il utilizeaza la scoala pe tabla sau pe caiete.Atunci cand ai nevoie sa subliezi ceva pe o carte sau pe o coala de hartie, cand trebuie sa trasezi un contur pe un material textil, ori trebuie sa inscriptionezi un CD sau DVD, este recomandat sa folosesti un marker sau evidentiator.

Evidentiator verde fluorescent-Pelikan

Evidentiatorul verde fluorescent de la Pelikan este utilizat pentru evidentierea textelor din cadrul documentelor. Are posibilitateade marcare in 3 dimensiuni diferite: 1-2-5 mm. Prezinta transparenta pentru o mai buna vizibilitate. Are dimensiuni reduse si poate fi transportat oriunde aveti de el. Este micut, compact si ocupa putin spatiu. Are o culoare intensa si va evidentia cu eficacitate contonitul pe care doriti sa il memorati sau care nu trebuie trecut cu vedere. Poate fi utilizat cu spor si de copii la scoala. Volumul de memorat creste in fiecare an si pentru a-i usura munca un astfel de evidentiator il poate ajuta sa memoreze eficient.

Caracteristici

  • Culoare: verde.