Fata perna Blink, catifea, bleumarin, 45×45 cm

36.00 lei

Fata de perna din catifea din colectia BLINK se remarca printr-un design modern. Imprimeul auriu se potriveste perfect in interioare elegante. Imprimeul modern a fost aplicat pe tesatura folosind metoda pixelilor, datorita careia particulele individuale sunt vizibile, formand un model botanic al frunzelor. Cealalta parte a fetei de perna este simpla, fara imprimare.

În stoc

Fata perna catifea bleumarin 45×45 cm

Cand achizitionati pernute decorative nu trebuie sa actionati impinsi de impulsul de moment. Daca nu vei alege pernele potrivite, care sa fie in armonie cu decorul din camera, sau din materiale si umplutura de calitate, aceasta achizitie se poate transforma foarte usor intr-un dezastru si nu vei reusi decat sa creezi un aspect ieftin si demodat in camera respectiva. Daca alegi pernutele decorative potrivite nu numai ca vei imbunatati estetica si decorul casei tale, dar vei spori si confortul tau. Utile si practice, pernele decorative te vor ajuta sa creezi o atmosfera placuta in camera.

Fata perna catifea bleumarin 45×45 cm

Fata de perna din catifea din colectia BLINK se remarca printr-un design modern. Imprimeul auriu se potriveste perfect in interioare elegante. Imprimeul modern a fost aplicat pe tesatura folosind metoda pixelilor, datorita careia particulele individuale sunt vizibile, formand un model botanic al frunzelor. Cealalta parte a fetei de perna este simpla, fara imprimare. Este moale si placuta la atingere si poate fi un “prieten” pufos pentru cei mici. Are un imprimeu elegant si subtil. ┬áVa corespunde nevoilor dvs atat din punct de vedere estetic cat si din punct de vedere al utilitatii.

Caracteristici:

Dimensiuni:

  • Latime: 45 cm
  • Inaltime: 45 cm

Material

  • Compozitie: 100% poliester

Greutate catifea: 260 g/m 2