Fata perna Ciro, blana, crem, 45×45 cm

25.00 lei

Stoc epuizat

Ciro este o fata de perna fermecatoare si originala. Este realizata dintr-o stofa cu structura de blana, decorata cu urechi mici si broderii care creeaza o fata de pisica.

Caracteristici

Dimensiuni: 45 x 45 cm

Culoare: crem .

Greutate: 260 gsm.

Compozitie: 100% poliester.

Fata perna blana crem

Cand achizitionati pernute decorative nu trebuie sa actionati impinsi de impulsul de moment. Daca nu vei alege pernele potrivite, care sa fie in armonie cu decorul din camera, sau din materiale si umplutura de calitate, aceasta achizitie se poate transforma foarte usor intr-un dezastru si nu vei reusi decat sa creezi un aspect ieftin si demodat in camera respectiva. Daca alegi pernutele decorative potrivite nu numai ca vei imbunatati estetica si decorul casei tale, dar vei spori si confortul tau. Utile si practice, pernele decorative te vor ajuta sa creezi o atmosfera placuta in camera.

Fata perna blana crem

Ciro este o fata de perna fermecatoare si originala. Este realizata dintr-o stofa cu structura de blana, decorata cu urechi mici si broderii care creeaza o fata de pisica.Va deveni un ÔÇťprieten pufosÔÇŁ al micutului tau si il va insoti in aventuri captivante. Va fi piesa care lipsea din tabloul unei┬ácamere de poveste unde puiul sa isi traiasca propria magie. Moale si placuta la atingere iti va ajuta micutul sa se cufunde in lumea viselor unde totul este posibil. Magia poate incepe cu un mieunat prietenos!

Caracteristici

Dimensiuni: 45 x 45 cm

Culoare: crem .

Greutate: 260 gsm.

Compozitie: 100% poliester.