Fata perna Faith, bumbac, argintiu, 45×45 cm

19.00 lei

Fata de perna decorativa Faith este decorata cu un imprimeu romantic si dantela. Se inchide cu fermoar. Usor de spalat si calcat.

Caracteristici

Dimensiune: 45 x 45 cm

Culoare: argintiu

Material: bumbac

În stoc

Fata perna bumbac argintiu

Cand achizitionati pernute decorative nu trebuie sa actionati impinsi de impulsul de moment. Daca nu vei alege pernele potrivite, care sa fie in armonie cu decorul din camera, sau din materiale si umplutura de calitate, aceasta achizitie se poate transforma foarte usor intr-un dezastru si nu vei reusi decat sa creezi un aspect ieftin si demodat in camera respectiva. Daca alegi pernutele decorative potrivite nu numai ca vei imbunatati estetica si decorul casei tale, dar vei spori si confortul tau. Utile si practice, pernele decorative te vor ajuta sa creezi o atmosfera placuta in camera.

Fata perna bumbac argintiu

Fata de perna decorativa Faith este decorata cu un imprimeu romantic si dantela. Se inchide cu fermoar. Usor de spalat si calcat. .  Va corespunde nevoilor dvs atat din punct de vedere estetic cat si din punct de vedere al utilitatii. Imprimeul emotionant va va face sa va imbratisati mai tare comorile din viata dvs. Copii sunt o binecuvantare menita sa ne completeze si sa aduca un suflu de inocenta in vietile noastre agitate. Aceasta fata de perna va va ajuta sa reflectati asupra lucrurilor care conteaza cu adevarat!

Caracteristici

Dimensiune: 45 x 45 cm

Culoare: argintiu

Material: bumbac