Fata perna Lori, catifea, verde, 45×45 cm

36.00 lei

În stoc

Fata de perna Lori este realizata din catifea. Este decorata cu un imprimeu auriu de libelule. Ofera un plus elegant care va schimba aspectul interiorului. O fata de perna cu imprimeu auriu la moda face ca un astfel de accesoriu sa arate grozav intr-un interior plin de farmec. Dupa spalare, materialul nu se micsoreaza.

Caracteristici

Dimensiuni

  • Latime: 45 cm
  • Lungime: 45 cm

Culoare: verde cu imprimeu auriu

Fata perna Lori, catifea, verde, 45×45 cm

Cand achizitionati pernute decorative nu trebuie sa actionati impinsi de impulsul de moment. Daca nu vei alege pernele potrivite, care sa fie in armonie cu decorul din camera, sau din materiale si umplutura de calitate, aceasta achizitie se poate transforma foarte usor intr-un dezastru si nu vei reusi decat sa creezi un aspect ieftin si demodat in camera respectiva. Daca alegi pernutele decorative potrivite nu numai ca vei imbunatati estetica si decorul casei tale, dar vei spori si confortul tau. Utile si practice, pernele decorative te vor ajuta sa creezi o atmosfera placuta in camera.

Fata perna Lori, catifea, verde, 45×45 cm

Fata de perna Lori este realizata din catifea. Este decorata cu un imprimeu auriu de libelule. Ofera un plus elegant care va schimba aspectul interiorului. O fata de perna cu imprimeu auriu la moda face ca un astfel de accesoriu sa arate grozav intr-un interior plin de farmec. Dupa spalare, materialul nu se micsoreaza. Este moale si placuta la atingere si poate fi un ÔÇťprietenÔÇŁ pufos pentru cei mici. Are un imprimeu elegant si subtil. ┬áVa corespunde nevoilor dvs atat din punct de vedere estetic cat si din punct de vedere al utilitatii.

Caracteristici

Dimensiuni

  • Latime: 45 cm
  • Lungime: 45 cm

Culoare: verde cu imprimeu auriu