Foarfeca 13 cm, Maped Koopy

8.00 lei

Foarfeca 13 cm

T─âiatul cu foarfeca dezvolt─â abilit─â╚Ťile vizual-motrice ale copilului.Il ajuta sa se coordoneze si sa se concentreze pentru a urma un contur.

Caracteristici

  • Dimensiuni: 1.4 x 7.5 x 17.2 cm
  • Culoare: alb, negru
  • Material: inox, plastic

Stoc epuizat

Foarfeca 13 cm

T─âiatul cu foarfeca dezvolt─â abilit─â╚Ťile vizual-motrice ale copilului.Il ajuta sa se coordoneze si sa se concentreze pentru a urma un contur.Specialistii declara:

De team─â ca cel mic s─â nu se r─âneasc─â, majoritatea p─ârin╚Ťilor tind s─â ╚Ťin─â foarfeca departe de ochii curio╚Öi ai copiilor. T─âierea cu foarfeca nu ├«nseamn─â doar ├«ndem├ónarea de a decupa. Abilit─â╚Ťile pe care copiii le dezvolt─â ├«nv─â╚Ť├ónd s─â utilizeze foarfeca sunt foarte importante ├«n preg─âtirea lor.┬á Dac─â ├«i ar─ât─âm cum s─â foloseasc─â foarfeca ├«n siguran╚Ť─â, dac─â ├«l supraveghem ╚Öi alegem instrumente adecvate v├órstei lui, copilul va c─âp─âta abilit─â╚Ťi motorii ╚Öi vizuale bune, dar ╚Öi aprecierea modului de utilizare adecvat─â a instrumentelor. Speciali╚Ötii spun c─â decupajul ar trebui s─â fie exersat ├«ncep├ónd de la v├órsta de 2 ani. La ├«nceput trebuie folosit─â o foarfec─â rotunjit─â, ├«n care s─â nu existe riscul s─â se ├«n╚Ťepe. De asemenea, este important ca foarfeca s─â se potriveasc─â dimensiunii palmei copilului, s─â nu fie grea sau prea mare.

Nu este recomandat s─â ├«i da╚Ťi copilului o foarfec─â de juc─ârie, pentru c─â aceasta probabil nu va t─âia ╚Öi este posibil s─â ├«i aduc─â frustrare ╚Öi se poate ca cel mic s─â nu ├«╚Öi mai doreasc─â s─â ├«ncerce. “

Foarfeca 13 cm

Caracteristici

  • Dimensiuni: 1.4 x 7.5 x 17.2 cm
  • Culoare: alb, negru
  • Material: inox, plastic