Foarfece pentru copii Fiskars, model buburuza 13 cm negru/rosu

7.00 lei

Foarfece pentru copii model buburuza

T─âiatul cu foarfeca dezvolt─â abilit─â╚Ťile vizual-motrice ale copilului. Foarfecele Fiskars pentru copii este realizat cu motiv buburuza. Poate fi utilizat incepand cu varsta de 4 ani. Are o lungime de 13 cm si este indicat a fi folosit atat pentru dreptaci cat si pentru stangaci. Lama este realizata din otel inoxidabil, iar manerele din plastic. Culoarea este rosie si imprimeul o buburuza simpatica.

Stoc epuizat

Foarfece pentru copii model buburuza

T─âiatul cu foarfeca dezvolt─â abilit─â╚Ťile vizual-motrice ale copilului. Specialistii declara:

De team─â ca cel mic s─â nu se r─âneasc─â, majoritatea p─ârin╚Ťilor tind s─â ╚Ťin─â foarfeca departe de ochii curio╚Öi ai copiilor. Dar t─âierea cu foarfeca nu ├«nseamn─â doar ├«ndem├ónarea de a decupa, iar abilit─â╚Ťile pe care copiii le dezvolt─â ├«nv─â╚Ť├ónd s─â utilizeze foarfeca sunt foarte importante ├«n preg─âtirea lor.┬á Dac─â ├«i ar─ât─âm cum s─â foloseasc─â foarfeca ├«n siguran╚Ť─â, dac─â ├«l supraveghem ╚Öi alegem instrumente adecvate v├órstei lui, copilul va c─âp─âta abilit─â╚Ťi motorii ╚Öi vizuale bune, dar ╚Öi aprecierea modului de utilizare adecvat─â a instrumentelor. Speciali╚Ötii spun c─â decupajul ar trebui s─â fie exersat ├«ncep├ónd de la v├órsta de 2 ani. La ├«nceput trebuie folosit─â o foarfec─â rotunjit─â, ├«n care s─â nu existe riscul s─â se ├«n╚Ťepe. De asemenea, este important ca foarfeca s─â se potriveasc─â dimensiunii palmei copilului, s─â nu fie grea sau prea mare. Nu este recomandat s─â ├«i da╚Ťi copilului o foarfec─â de juc─ârie, pentru c─â aceasta probabil nu va t─âia ╚Öi este posibil s─â ├«i aduc─â frustrare ╚Öi se poate ca cel mic s─â nu ├«╚Öi mai doreasc─â s─â ├«ncerce. “

Foarfece pentru copii model buburuza

Foarfecele Fiskars pentru copii este realizat cu motiv buburuza. Poate fi utilizat incepand cu varsta de 4 ani. Are o lungime de 13 cm si este indicat a fi folosit atat pentru dreptaci cat si pentru stangaci. Lama este realizata din otel inoxidabil, iar manerele din plastic. Culoarea este rosie si imprimeul o buburuza simpatica. Va deveni accesoriul preferat al copilului si il va ajuta sa decupeze atat pe hartie cat si pe un carton mai subtire. Varfurile sunt rotunjite astfel incat copilul sa fie in siguranta si sa nu existe riscul de accidente. Cu ajutorul buburuzei aventura poate incepe!