Reduceri!

Fundal Studio,verde,148×180 cm

Pre╚Ťul ini╚Ťial a fost: 800.00 lei.Pre╚Ťul curent este: 550.00 lei.

-31%

În stoc

Fundal Studio verde de tip Roll Up 148×180 cm

Panourile de Fundal de culoare verde sunt solutia potrivita pentru realizarea unui fundal verde Chroma Key in studiouri foto, video sau chiar acasa. Sunt perfecte pentru obtinerea unui fundal virtual pentru poze si filmari profesioniste, intalniri virtuale pe Zoom sau streaming pe YouTube. Daca vrei sa calatoresti virtual in Bali, dar sa para cat mai real cu putinta Fundalul Studio este alegerea ideala pentru cat mai multe like-uri pe retelele de socializare.

Fundalul Elgato Green Screen ofera posibilitatea utilizatorului de a izola subiectul fotografiat sau filmat, pentru adaugarea imaginilor virtuale digitale in post-productie si a crea efecte speciale.Elgato Green Screen se monteaza pe perete sau pe tavan, fiind recomandat pentru spatii mai mici unde nu ati putea monta un sistem standard de fundaluri.Materialul este poliester, cu o grosime medie, care nu se sifoneaza.

Fundal Studio Verde Elgato de tip Roll Up cu panza Chroma Key 148×180 cm

 • Dimensiuni si greutate: 164.5 x 10.5 x 11.5 cm; 9.3 kg
 • Brand: Elgato.
 • Produs de ÔÇÄCorsair.
 • Material: textil.
 • Culoare: Verde chroma.
 • Tip Fundal: panza.

 

Fundal Studio,verde,148×180 cm

Panourile de fundal de culoare verde sunt solutia potrivita pentru realizarea unui fundal verde Chroma Key in┬ástudiouri foto, video sau chiar acasa. Sunt perfecte pentru obtinerea unui fundal virtual pentru poze si filmari profesioniste, intalniri virtuale pe Zoom sau streaming pe YouTube. Daca vrei sa calatoresti virtual in Bali, dar sa para cat mai real cu putinta acest fundal este alegerea ideala. Iti va garanta┬á multe like-uri pe retelele de socializare.┬á ┬á Cassatex te ajuta sa devii o “vedeta” printre prieteni.

Fundal Studio,verde,148×180 cm

Fundalul Elgato ofera posibilitatea utilizatorului de a izola subiectul fotografiat sau filmat, pentru adaugarea imaginilor virtuale digitale in post-productie si a crea efecte speciale.

Elgato Green Screen se monteaza pe perete sau pe tavan, fiind recomandat pentru spatii mai mici unde nu ati putea monta un sistem standard de fundaluri.Materialul este poliester, cu o grosime medie, care nu se sifoneaza.Panoul este portabil si este usor de montat. Se foloseste la interior si se monteaza in pozitie desfasurata in cateva minute: se depliaza talpile, se pozitioneaza pe podea si se deruleaza printul textil tragand de tija superioara ce se fixeaza in tijele de sustinere. Instructiuni detaliate de asamblare sunt disponibile in ambalajul produsului. Panou Fundal de tip RollUp este un sistem stabil si rezistent format dintr-o caseta din aluminiu (care contine materialul textil verde montat) prevazuta cu doua talpi de sustinere rabatabile, doua tije pentru fixarea in pozitie desfasurata si o geanta textila pentru protectie si transport. Cand nu este folosit, poate fi demontat si pastrat in geanta textila proprie, ocupand un spatiu de depozitare redus.

Fundal Studio Verde Elgato de tip Roll Up cu panza Chroma Key

 • Dimensiuni si greutate: 164.5 x 10.5 x 11.5 cm; 9.3 kg
 • Brand: Elgato.
 • Produs de ÔÇÄCorsair.
 • Material: textil.
 • Culoare: Verde chroma.
 • Tip Fundal: panza.