Reduceri!

Geanta laptop Tamrac Superlights, 15.4″, oliv

44.00 lei

-41%

Geanta de laptop Tamrac Superlights┬« 1705┬á ofera protectie pentru majoritatea laptopurilor de pana la 15,4 “. Datorita aderentei convenabile si a greutatii usoare, este ideala pentru protectia primara a laptopului.┬á Geanta are un buzunar frontal pentru documente la indemana.

Caracteristici:

  • Dimensiuni: 42.55 x 4.45 x 33 cm;
  • Greutate: 430 gr.
  • Culoare: oliv, maslinie

În stoc

Geanta laptop oliv

De cate ori nu te-ai lovit de faptul ca nu ai un accesoriu potrivit pentru a transporta laptopul?┬áCassatex iti vine in ajutor. Avem o gama variata de genti pentru laptop, cu dimensiuni generoase, realizate din materiale de calitate si cu buzunare multiple pentru depozitarea accesoriilor necesare. Daca muncesti la birou sau este nevoie sa te deplasezi cu siguranta laptopul te va insoti mereu. In momentul in care achizitionezi o geanta trebuie sa ai in vedere mai multe aspecte. Aceasta trebuie sa fie realizata dintr-un material care sa asigure siguranta dispozitivului, sa aiba un minim de compartimentare care sa iti permita sa depozitezi cabluri de alimentare, mouse , USB-uri. Geanta trebuie sa aiba si dimensiunile potrivite pentru a incapea laptopul in siguranta. In cazul in care intra fortat siguranta lui nu va mai fi aceiasi si in plus geanta se poate deteriora cu usurinta.Este important ╚Öi s─â nu alegi o geant─â prea mare pentru laptopul t─âu. Este incomod s─â por╚Ťi dup─â tine o geant─â mai mare. ├Än plus, ai nevoie ca laptopul s─â fie c├ót mai bine protejat, iar acest lucru nu este posibil dac─â geanta este prea mare.

Geanta laptop oliv

Geanta de laptop Tamrac Superlights┬« 1705┬á ofera protectie pentru majoritatea laptopurilor de pana la 15,4 “. Datorita aderentei convenabile si a greutatii usoare, este ideala pentru protectia primara a laptopului.┬á Geanta are un buzunar frontal pentru documente la indemana. Daca vrei sa te bucuri o perioada indelungata de calitatea laptopului trebuie sa ai grija cum il depozitezi si transporti. Este prevazuta cu fermoar pentru o inchidere optima.

Caracteristici:

  • Dimensiuni: 42.55 x 4.45 x 33 cm;
  • Greutate: 430 gr.
  • Culoare: oliv, maslinie