Gluconat de potasiu, 99 mg

44.00 lei

Potasiul este un mineral important care se gaseste in multe alimente. Cea mai mare cantitate de potasiu se gaseste in legume si fructe. Acest element este necesar pentru a mentine echilibrul fluidelor la nivelul celulelor si a intregului corp, precum si pentru a mentine echilibrul acido-bazic.

În stoc

Gluconat de potasiu

Suplimentele alimentare sunt produse care nu sunt medicamente sau aditivi alimentari. Suplimentele sunt destinate  să completeze dieta unei persoane, deși nu pot fi utilizate ca înlocuitor de masă. Conțin, de regula, o vitamină, un element dietetic, o plantă folosită pentru fitoterapie sau utilizată ca plantă medicinală; aminoacizi sau orice altă substanță care contribuie la umplerea penuriei de alimente.

Iti prezentam un supliment alimentar cu gluconat de potasiu menit sa asigure un nivel optim din aceasta substanta in corp. Potasiul este un mineral important care se gaseste in multe alimente. Cea mai mare cantitate de potasiu se gaseste in legume si fructe. Acest element este necesar pentru a mentine echilibrul fluidelor la nivelul celulelor si a intregului corp, precum si pentru a mentine echilibrul acido-bazic. In plus, potasiul este necesar pentru a asigura activitatea musculara normala, pentru a sustine inima si pentru a transmite impulsurile nervoase. Citratul de potasiu se absoarbe bine si are o biodisponibilitate mai mare comparativ cu potasiul conventional. Include Now Foods Potassium Gluconate in alimentatia ta si bucura-te de o stare generala excelenta si de un plus de energie.

Mod de utilizare
Luati 1 capsula de 1-5 ori pe zi in timpul meselor.

Consultati medicul inainte de utilizare.