Coș

Horeca

Produse favorite

Lenjerii de patExperiența unui somn liniștit este de neprețuit, mai ales atunci când călătorești. Oferiți clienților dumneavoastră o atmosferă relaxantă și un somn de 5* în lenjeriile din oferta noastră.
Din cele mai bune țesături, cu diferite densități, lenjeriile de pat din oferta CASSATEX Hotel îndeplinesc în totalitate cerințele ridicate ale industriei hoteliere.

Lenjerii de pat Behrens
perne si pilote microfibra

Pilote & perne

Dincolo de seturile de lenjerii hoteliere de pat și de perne vă recomandăm să acordați o atenție deosebită și pernelor și pilotelor din hotelul sau pensiunea dumneavoastră.
Din nevoia de a împiedica apariția acarienilor și a alergenilor, pilotele și pernele confecționate din bumbac sau combinație de bumbac și fibre de poliester, umplute cu vatelină sintetică și/sau cu puf siliconat, reprezintă varianta optimă pentru hotelul sau pensiunea dumneavoastră.
Clienții vor aprecia pe deplin relaxarea oferită de pernele și pilotele din oferta CASSATEX Hotel: moi, ușoare și pufoase.

Protecții impermeabile pentru perne și saltele

Confortul și igiena sunt două lucruri esențiale pe care le are în vedere orice turist atunci când alege o unitate de cazare.
Protecțiile impermeabile sunt formate dintr-un strat de material, bumbac 100% (frotir), laminat cu o membrană impermeabilă,  care oferă o barieră de protecție suplimentară împotriva bacteriilor, acarienilor și altor alergeni ce se pot dezvolta în interiorul pernelor/saltelelor, în special în cazul în care acestea nu sunt curatate și aerisite într-un mod consecvent. În același timp, acestea reduc gradul de uzură, prelungind durata de viață a pernelor și saltelelor.
Destinate atât protecției saltelelor/pernelor, cât și sporirii confortului în timpul somnului, protecțiile impermeabile de perne/saltea vor deveni un accesoriu indispensabil în dotarea camerelor de hotel.
Oferta CASSATEX Hotel include protecții impermeabile pentru toate dimensiunile de perne și saltele. Protecțiile impermeabile pentru saltele sunt prevăzute cu elastic de jur împrejur și îmbracă complet lateralele saltelei pentru o fixare optimă întocmai ca și cearșaful.

Protectie impermeabila saltea Cassatex
Halate de baie 100% bumbac

Prosoape și halate de baie

Prosoapele si halatele de baie moi, plăcute la atingere şi absorbante – sunt mici detalii care contribuie la experiența plăcută a turiștilor din unitatea dvs. de cazare, pe care o vor recomanda mai departe.
Prosoapele si halatele de baie din oferta CASSATEX Hotel sunt de o calitate superioară, 100% bumbac, rezistente la utilizare intensivă și spălări repetate.

Prosoape baie 100% bumbac

Pentru ofertă personalizată te rugăm să completezi formularul de mai jos sau apelează-ne la 0741 452 094

Solicită o ofertă personalizată!

    ,