Husa de pat, 160×200 cm, lila

39.00 lei

Stoc epuizat

Husa de pat este confectionata din bumbac de tip jersey. Sistemul de prindere este unul perimetral cu elastic de jur imprejur sub saltea.

Caracteristici

Dimensiuni: 160×200 cm

Culoare: lila

Instructiuni de intretinere: lavabil la 30 de grade.

Husa de pat lila

Husa de pat este un accesoriu ce nu trebuie sa lipseasca din dormitorul dvs. Va proteja salteaua de uzura zilnica la care este expusa si ii va prelungi durata de utilizare. Pe langa rolul de protectie, husa de pat mai are rolul de a impiedica alunecarea lenjeriei de pat. Va fi un bun fixator si va veti putea bucura timp indelungat de calitatea acesteia. Husele au forma unui cearsaf, acopera partea superioara a saltelei si sunt prevazute cu elastic pe toata suprafata laterala, pentru a fi fixate cat mai bine pe saltea.

Husa de pat lila

Husa de pat este confectionata din bumbac de tip jersey. Sistemul de prindere este unul perimetral cu elastic de jur imprejur sub saltea. Va proteja eficient salteaua de uzura zilnica la care este expusa si ii va prelungi durata de utilizare. In acest mod va veti putea bucura timp indelungat de calitatile acesteia. Are dimensiuni generoase si va “imbraca” cu delicatete salteaua. Este realizata din materiale de calitate si va fi o investitie pe termen lung ce isi va dovedi cu succes utilitatea. Materialul rezista la utilizari si spalari multiple. Isi pastreaza elasticitatea si proprietatile.

Caracteristici

Dimensiuni: 160×200 cm

Culoare: lila

Instructiuni de intretinere: lavabil la 30 de grade.