Husa de pat, 160×200 cm, roz

39.00 lei

Stoc epuizat

Husa de pat este confectionata din bumbac de tip jersey. Sistemul de prindere este unul perimetral cu elastic de jur imprejur sub saltea.

Husa de pat roz

Husa de pat este un accesoriu ce nu trebuie sa lipseasca din dormitorul dvs. Va proteja salteaua de uzura zilnica la care este expusa si ii va prelungi durata de utilizare. Pe langa rolul de protectie, husa de pat mai are rolul de a impiedica alunecarea lenjeriei de pat. Va fi un bun fixator si va veti putea bucura timp indelungat de calitatea acesteia. Husele au forma unui cearsaf, acopera partea superioara a saltelei si sunt prevazute cu elastic pe toata suprafata laterala, pentru a fi fixate cat mai bine pe saltea.

Husa de pat tricot portocaliu

Husa de pat┬á roz este certificata conform Standardului European. Nu se scamoseaza, este rezistenta in timp si este non-alergica. Husele pe care le comercializam sunt destinate in principal uzului personal, cat si pentru firme (in industria hoteliera din Romania si UE). Se caracterizeaza printr-o rezistenta crescuta in urma utilizarii intense, o ridicata capacitate de absorbtie, si o durata optima de uscare. Va asigura o protectie eficienta si va veti putea bucura de salteaua dvs timp pretios. Are o culoare calda si placuta si se va integra cu usurinta in cromatica incaperii. Are dimensiuni generoase si va ÔÇťimbracaÔÇŁ cu delicatete salteaua.

Caracteristici

Instructiuni de intretinere: lavabil la 30 de grade.

Culoare:roz

Dimensiuni:160×200 cm.